Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Introductie DocuFlow: Nederlandse cloudoplossing voor documentautomatisering

Plaatsingsdatum 19-09-2023
Berichtdatum 19 september 2023

Documizers heeft onlangs haar nieuwe innovatieve dienst voor documentautomatisering DocuFlow geïntroduceerd. De meeste bestaande klanten zoals bijvoorbeeld de KNVB, FNV, Schipper accountants en Dille & Kamille zijn inmiddels naar tevredenheid over op deze betaalbare online documentoplossing van Nederlandse makelij. DocuFlow bespaart het gemiddelde bedrijf of organisatie niet alleen honderden uren aan werk en dus heel veel tijd en geld, maar voorkomt ook fouten en zorgt voor een professionele & uniforme werkwijze.

DocuFlow is een cloudoplossing voor alles wat met documenten en e-mails te maken heeft. Het pakket biedt een geavanceerde document- en e-mailgenerator, procesautomatisering en integratie van het ICT-landschap. De applicatie neemt documenthandelingen over zoals het opstellen en versturen van offertes. Hierdoor vinden de werkzaamheden – vaak honderden of duizenden e-mails en documenten per dag – voortaan geautomatiseerd plaats zonder tik-, click- en zoekwerk, zonder dat de klant er maar naar hoeft om te kijken.

Categorie(n) Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Documizers
Internet URL Documizers

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

9 oktober 2024

Seminar Robotic accounting
Actuele ontwikkelingen op het gebied van Robotic accounting. Met dit jaar Open banking als centraal thema.
Meer info en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED