Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Qwintess gaat dossiers beheren met M-Files

Plaatsingsdatum 24-10-2023
Berichtdatum 24 oktober 2023

Qwintess, expert op het gebied van fiscaliteit en accountancy, kondigt met trots haar strategische samenwerking aan met GeONE, specialist in het optimaliseren van document- en informatiemanagement. Qwintess heeft besloten om haar dossiers en documenten onder te brengen in M-Files, het toonaangevende informatieplatform. Voor de implementatie van dit ingrijpende project heeft Qwintess de hulp van GeONE ingeroepen. 

Eenduidig, veilig en vindbaar
Qwintess staat bekend om haar voortdurende inzet voor kwaliteit en innovatie in de accountancysector, met een sterke focus op het menselijke en immateriële aspect. Het bedrijf heeft grondig onderzoek gedaan naar verschillende oplossingen voor dossier- en documentbeheer en heeft gekozen voor M-Files vanwege zijn geavanceerde functies, flexibiliteit en bewezen succes in de zakelijke- en financiële dienstverlening. Met M-Files is Qwintess instaat om uniforme dossiers te creëren, waardoor klantinformatie en documenten eenduidig, veilig en snel vindbaar worden.
  

Categorie(n) Audit, dossierbeheer en data analyse, Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding Qwintess, M-Fies en GeONE
Internet URL Qwintess, M-Fies en GeONE

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED