Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Odin Groep neemt de klantspecifieke hosting activiteiten voor accountants over van softwarebedrijf Exact

Plaatsingsdatum 02-11-2023
Berichtdatum 2 november 2023

IT-dienstverlener Odin Groep neemt de klantspecifieke hosting activiteiten voor accountants over van softwarebedrijf Exact. Met deze overname vergroot Odin Groep haar leidende positie als managed services provider (MSP) in Nederland. De 17 medewerkers en het bijbehorende klantenbestand worden door Odin Groep overgenomen.

De activiteiten die Odin Groep overneemt van Exact, bieden met name accountancybedrijven een full service concept op het gebied van IT. Arno Witvliet, sinds kort CEO bij Odin Groep, is blij met deze strategische zet. “Dit is een mooie stap naar verdere groei in Nederland én we krijgen hiermee positie in de accountancy markt.” Volgens Witvliet past het ook in de groeistrategie die Odin Groep voor ogen heeft. “Hiermee breiden we ons aanbod van managed services uit in Nederland. We kunnen onze klanten beter bedienen, ook in de toekomst. Bovendien krijgen we er een nieuwe klantengroep bij en een mooie club medewerkers met hun kennis en kunde.”

Het overgenomen onderdeel wordt volledig geïntegreerd in Previder. Previder is een dochteronderneming van Odin Groep en biedt IT-oplossingen voor de zakelijke markt, zorginstellingen en corporaties. Met deze overname komt daar nu dus een segment bij.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Odin Groep en Exact Software
Internet URL Odin Groep en Exact Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

9 oktober 2024

Seminar Robotic accounting
Actuele ontwikkelingen op het gebied van Robotic accounting. Met dit jaar Open banking als centraal thema.
Meer info en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED