Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

BouwInfosys brengt Robaws naar de Nederlandse markt

Plaatsingsdatum 16-11-2023
Berichtdatum 16 november 2023

Tijdens de Digigo conferentie onthult ouwInfosys,toonaangevend op het gebied van ERP-systemen voor de bouwsector, een grensverleggende toevoeging aan hun softwareportfolio: Robaws. Deze cloudsoftware is ontworpen om projectmanagement te stroomlijnen en is rechtstreeks toegankelijk via een webbrowser. Daarbij is de noodzaak voor lokale servers overbodig. Robaws brengt een grote stap in toegankelijkheid met zijn mobiel-vriendelijke interface, waarmee gebruikers vanaf elke locatie hun projecten kunnenbeheren en up-to-date houden.

Maarten Janssen, Directeur van BouwInfosys, deelt de visie achter Robaws: "Westreven ernaar een kristalhelder overzicht van alle bedrijfsprocessen te bieden,zichtbaar in één oogopslag. De eenvoud van navigeren binnen het platformverandert de manier waarop projectinformatie, zoals offertes, calculaties,planningen, voorraadbeheer en facturatie, wordt beheerd. De integratie van een digitale werkbon voor urenregistratie tilt de gebruikservaring naar een hoger niveau.”
Met een ongekend gebruiksgemak en een compleet systeem voor projectmanagement claimt Robaws een unieke positie in de softwaremarkt.

Ron Panhuizen, ook Directeur bij BouwInfosys, benadrukt het succes van Robaws:“Ontwikkeld in België, is Robaws snel de marktleider geworden in project managementsoftware met meer dan 700 tevreden klanten. Dit in combinatie met de diepgaande markt- en bedrijfskundige expertise van BouwInfosys, verzekert ons van een sterke marktpositie.”

In de context van deze lancering kondigt Maarten de oprichting van Probouws aan,een nieuw bedrijf binnen de Bouwinfosys groep: "Probouws opereert als aparte entiteit. Dit biedt de ruimte om vernieuwend te werken, ook op nieuwe markten.’’

BouwInfosys staat bekend als de toonaangevende leverancier van ERP-systemen voor de bouwindustrie.

Categorie(n) Branche > Bouw en installatie, Soort > ERP, SAAS, Cloud Computing, Soort > Projectmanagement en -planning
Bronvermelding BouwInfosys
Internet URL BouwInfosys

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED