Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

CROP accountants en adviseurs samen met ibanXS aan de slag met Open Banking / PSD2

Plaatsingsdatum 20-12-2023
Berichtdatum 20 december 2023

Het gerenommeerde accountantskantoor CROP, wat sinds 1965 al ondernemers ondersteunt zodat zij tijd en energie overhouden om te ondernemen, gaat Open Banking/ PSD2 bankconnecties inzetten om hun dienstverlening nog efficiënter en op een nog hoger peil te brengen. CROP gaat de bankconnecties van ibanXS inzetten voor de wettelijke controle opdrachten. Via een API zorgt ibanXS ervoor dat CROP rechtstreeks van banken cliëntgegevens ontvangt in de audit dashboards. Hiermee worden ondernemers nog beter geholpen en verder ontzorgd.

Sandor Kemper, Director IT-Audit CROP: "Deze nieuwe innovatieve feature, die wij zelf hebben ontwikkeld en bedacht, gaat echt het verschil maken bij de audits die wij voor onze klanten moeten uitvoeren. De fijne samenwerking met het team van ibanXS maakt het voor ons eenvoudig om dit snel naar de markt te brengen. De mensen maken CROP, zeggen wij hier altijd. Daar komen nu dus ook de mensen van ibanXS bij. Ook de eenvoudige integratie met en goede ondersteuning van ibanXS helpen enorm. We zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet, onze klanten zullen hier de vruchten van plukken en daar doen we het voor!"

Edy Bruinooge, Co-Founder en CCO ibanXS: "Toen wij in gesprek kwamen voelden we al heel snel de goede klik tussen CROP en ibanXS. Door het inzetten van onze bankconnecties bij de kernactiviteit van accountants, blijkt maar weer dat Open Banking vele en hele goede use-cases heeft. Alle lof gaat naar Sandor en zijn team die dit uitgedacht hebben. Wij bij ibanXS zijn erg blij dat wij al die klanten van CROP verder kunnen ontzorgen bij de wettelijke jaarrekeningcontroles die uitgevoerd moeten worden. Klanten van onze partners bedienen is voor ons enorm eervol en we zijn dan ook dankbaar dat we dit samen met CROP mogen doen. En nu aan de slag!"
  

Categorie(n) Soort > Open banking, TMS en Payment management, Audit, dossierbeheer en data analyse, PSD2, Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie, Branche > Financials
Bronvermelding CROP accountants en ibanXS
Internet URL CROP accountants en ibanXS

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED