Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Informer en Rabobank lanceren de functie Betaalverzoek in het boekhoudprogramma

Plaatsingsdatum 20-12-2023
Berichtdatum 20 december 2023

Deze functie maakt het voor Rabobank rekeninghouders mogelijk om een factuur te sturen met een koppeling naar een betaalverzoek dat met iDEAL te betalen is.

De innovatie volgt op de directe koppeling van Informer met Rabobank en het aanbieden van Single Payments.

Vóór de lancering van de functie ‘Betaalverzoek’ moesten Informer-gebruikers met een Rabobank-rekening verkoopfacturen sturen met hierin een betaallink van betaalproviders zoals Mollie en Sisow.

Met de nieuwe functie kan een verkoopfactuur inclusief een bijbehorend betaalverzoek worden verstuurd naar de klant zonder dat hier een derde partij bij komt kijken. Door deze functie kan er met iDEAL betaald worden en is het geldbedrag direct overgemaakt. Dit maakt het proces van betaling gemakkelijker, veiliger en sneller.

Informer-gebruikers die nu al gebruikmaken van de Rabobank-koppeling kunnen kosteloos overstappen naar de nieuwe koppeling.

Blijvende innovatie
De samenwerking heeft Rabobank en Informer al meerdere producten en diensten opgeleverd. Zo is in 2021 een open banking koppeling ontwikkeld en recent is Informer het eerste boekhoudprogramma geworden dat Single Payments aanbiedt voor Rabobank.
   

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ZZP'ers en klein MKB, SAAS, Cloud Computing, Soort > Boekhoudsoftware, ICT Innovatie, Soort > Open banking, TMS en Payment management, Branche > Financials, PSD2
Bronvermelding Informer en Rabobank
Internet URL Informer en Rabobank

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED