Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Unica blijft ook komende jaren software van Acto inzetten ter ondersteuning van haar bedrijfsprocessen

Plaatsingsdatum 21-12-2023
Berichtdatum 21 december 2023

Unica blijft ook de komende jaren de software van Acto inzetten ter ondersteuning van haar bedrijfsprocessen. Onlangs is de jarenlange hechte samenwerking tussen de twee bedrijven hiervoor verlengd. De overeenkomst daarvoor werd in december geformaliseerd. 

Unica, een van de grootste allround technisch dienstverleners van Nederland, stond samen met andere installatiebedrijven aan de wieg van de professionele service - en onderhoudssoftware die Acto heeft ontwikkeld. Ook was Unica het eerste bedrijf dat gebruik ging maken van de werkorder app van Acto, een gebruiksvriendelijke app die dagelijks door een groot aantal installatiebedrijven wordt gebruikt.

Comfort en meerwaarde bieden
Unica wil zijn klanten ontzorgen, comfort en meerwaarde bieden, stelt Hans van Wijhe, operationeel directeur Unica Building Services: "Dat vraagt om middelen en technologie die ons ondersteuning bieden in het uitvoeren van onze serviceprocessen. Dankzij de Acto kennis van de branche, de doorontwikkeling van hun platform en affiniteit met onze organisatie gaan we de komende jaren een optimalisatieslag slaan."

Focus op service en onderhoud
"Service en Onderhoud is een belangrijke pijler binnen ons dienstenpakket. Acto heeft daarvan veel kennis en expertise in huis en sluit met haar software goed aan op onze manier van werken. Zo kunnen wij onze klanten optimaal blijven bedienen en ze verzekeren van een comfortabele en duurzame leefomgeving. De procesoptimalisaties die we samen met Acto hebben vastgesteld gaan we snel omzetten in trainingen voor onze medewerkers, zodat zij met de laatste functionaliteit aan de slag kunnen", aldus Dico van der Stelt, Business Service Manager bij Unica.
  

Categorie(n) Branche > Bouw en installatie, Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM), Branche > Dienstverlening, Branche > Financials, Soort > Facility management
Bronvermelding Acto
Internet URL Acto

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED