Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Van Nedap Flux naar tijdregistratieoplossing van Protime

Plaatsingsdatum 03-01-2024
Berichtdatum 2 januari 2024

Nedap Staffing Solutions gaat samenwerking aan met workforce management softwareleverancier Protime. Hierdoor kunnen gebruikers van Nedap Flux kiezen voor een gemakkelijke overstap naar de tijdregistratieoplossing van Protime. Daarmee houden zij toegang tot up-to-date tijdregistratiesoftware, nu Nedap bekend heeft gemaakt vanaf januari 2024 te stoppen met de doorontwikkeling van hun eigen tijdregistratieoplossing.

Efficiënte en zorgeloze migratie
Protime is zeer bekend met Nedap Flux en zal de migratie naar het Protime-product in samenwerking met Nedap uitvoeren. Daarmee dragen de partijen zorg voor een efficiënte en zorgeloze migratie.

Waar de Protime-software in de basis dezelfde functionaliteiten kent als Nedap Flux, is het grote voordeel voor gebruikers dat Protime zich volledig richt op tijdregistratiesoftware, planning en toegang. Dat betekent dat de workforce management softwareleverancier voortdurend de producten verbetert en naar de laatste trends aanpast. Daarnaast is Protime onderdeel van SD Worx, waarbinnen oplossingen voor het gehele HR-domein geboden worden. Al deze oplossingen zijn naadloos met elkaar geïntegreerd.

 

 

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Nedap en Protime (SD Worx)
Internet URL Nedap en Protime (SD Worx)

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

ORTEC en Protime gaan partnership aan [08-04-2021]


Onerzoeksbureau GBNED