Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Mollie en Billie lanceren B2B Buy Now, Pay Later-oplossing voor de zakelijke markt

Plaatsingsdatum 09-01-2024
Berichtdatum 9 januari 2024

Dankzij samenwerking kunnen bedrijven zakelijke klanten op factuur laten betalen

Mollie, een van de snelst groeiende financiële dienstverleners van Europa, en Billie, vooraanstaande aanbieder van Buy Now, Pay Later (BNPL)-oplossingen voor de zakelijke markt, lanceren vandaag hun BNPL-oplossing voor zakelijk Nederland.

De samenwerking tussen Mollie en Billie stelt e-commerce bedrijven in staat hun klanten te laten betalen op factuur, de meest populaire betaalmethode in B2B. De BNPL-oplossing van Billie is naadloos geïntegreerd met Mollie, waardoor webwinkels en online marktplaatsen ze in slechts enkele muisklikken kunnen activeren in hun Mollie Dashboard.

De integratie van Billie met Mollie vond vorig jaar al plaats in Duitsland. Zweden en Oostenrijk krijgen tegelijkertijd met Nederland toegang tot de zakelijke BNPL-oplossing.

Waardevol instrument voor cashflowbeheer
De integratie met Billie stelt zakelijke klanten van Mollie-gebruikers in staat goederen aan te schaffen zonder daar binnen dertig dagen voor te hoeven betalen. Gebruikers van Mollie krijgen op hun beurt direct betaald. Dit maakt de betalingsmethode van Billie voor zowel de verkoper als inkoper een waardevol instrument voor cashflowbeheer.

Realtime krediet- en identiteitscheck
Bij het afrekenen voert Billie een realtime krediet- en identiteitscheck van de koper uit om verkopers tegen fraude en wanbetaling te beschermen. Op die manier kunnen e-commercebedrijven die zich op de B2B-markt richten hun klanten flexibele betalingsvoorwaarden aanbieden met een winkelwagenlimiet tot €100.000. Daarnaast neemt Billie de administratieve lasten uit handen die normaliter komen kijken bij het betaald krijgen van openstaande rekeningen.
  

Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > eBusiness en online betalingen, Branche > Dienstverlening, Soort > Creditmanagement en Incasso, Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing, ICT Innovatie
Bronvermelding Mollie en Billie
Internet URL Mollie en Billie

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED