Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Sitee.io, de slimme bedrijfsbeheer app, gaat samenwerken met Rabo Smart Pay

Plaatsingsdatum 17-01-2024
Berichtdatum 17 januari 2024

Sitee.io, de slimme bedrijfsbeheer app, kondigt voor betalingen een integratie met Rabobank aan. Sitee.io is ontwikkeld voor zelfstandigen en kleine ondernemingen om allerlei bedrijfsprocessen naadloos te stroomlijnen. Met behulp van de gebruiksvriendelijke oplossing Rabo Smart Pay kunnen ondernemers hun bedrijfsvoering optimaliseren, kostbare tijd besparen en sneller betaald krijgen.

Sitee.io is ontwikkeld door de FCR Media Groep, waar Youvia in Nederland ook onderdeel van uit maakt. Het all-in-one platform biedt ondernemers een gebruiksvriendelijke oplossing om hun bedrijf te beheren. Er zijn verschillende functies beschikbaar, zoals klantenbeheer, afsprakenplanning, e-mailmarketing, facturatie, reputatiemanagement en de mogelijkheid om een website te ontwikkelen. Het is een all-in-one platform met alle essentiële tools om een bedrijf georganiseerd te houden en te laten groeien.

Rabo Smart Pay
Rabo Smart Pay biedt binnen Sitee.io een totaaloplossing voor betalingen. De integratie zorgt dat betaalmethoden moeiteloos toegevoegd kunnen worden die aansluiten bij het bedrijf, bijvoorbeeld het gebruik van betaalverzoeken of een online kassa. Rabo Smart Pay biedt verschillende voordelen, waaronder toegang tot ’s werelds meest gebruikte (online) betaalmogelijkheden en direct inzicht in omzetten en gebruikte betaalmethoden.

Samenwerking
De samenwerking benadrukt de inzet van beide bedrijven om de groei en het succes van zelfstandigen en kleine ondernemingen te ondersteunen. Door technologie en financiële diensten te verenigen, streven Sitee.io en Rabo Smart Pay ernaar om ondernemers in staat te stellen te floreren in een steeds competitievere en digitale zakelijke omgeving. 
   

Categorie(n) ICT Innovatie, Soort > eBusiness en online betalingen, Tech startups, SAAS, Cloud Computing, ZZP'ers en klein MKB, Branche > Dienstverlening, Soort > Open banking, TMS en Payment management
Bronvermelding Sitee.io en Youvia
Internet URL Sitee.io en Youvia

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

9 oktober 2024

Seminar Robotic accounting
Actuele ontwikkelingen op het gebied van Robotic accounting. Met dit jaar Open banking als centraal thema.
Meer info en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED