Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Yuki: de volgende stap in onze herkenningssoftware

Plaatsingsdatum 01-02-2024
Berichtdatum 1 februari 2024

De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het testen en implementeren van nieuwe AI-gedreven herkenningssoftware. Deze zelflerende software van Smartscan verwerkt enorme aantallen, bijna 20 miljoen facturen per maand en leert daarom erg snel. Dit is niet alleen toekomstbestendig maar ook veel nauwkeuriger en sneller. Hieronder belichten we graag de drie belangrijke voordelen die deze nieuwe stap met zich meebrengt voor de gebruiker:

 1. Sneller
  De resultaten zijn veelbelovend, waarbij documenten een stuk sneller herkend worden. Dit betekent minder lang wachten op een boekingsvoorstel!
    
 2. Automatiseren van bonnen
  Bonnetjes zullen sneller geautomatiseerd kunnen worden, omdat onze software een voorstel van referentie zal genereren op basis van de datum. Een voorbeeld: wanneer een bonnetje de factuurdatum 27-01-2024 heeft, genereert Yuki het factuurnummer: 20240127-XXXX.
    
 3. Zelflerend
  De AI-gedreven software leert van alle definitieve boekingen en blijft zich op deze manier continu verbeteren.

Vanaf vandaag wordt de vernieuwde herkenningssoftware geleidelijk en in verschillende fases geactiveerd voor alle domeinen. Vanaf maart zal de vernieuwde software voor de meeste domeinen actief zijn. Zo kunnen we eventuele feedback tijdig verwerken.


 

 

Categorie(n) Robotic (accounting) en AI, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Yuki
Internet URL Yuki

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED