Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Gebruik van Sultan Risk Manager is gamechanger voor accountantspraktijken

Plaatsingsdatum 04-02-2024
Berichtdatum 1 februari 2024

Het behalen van het gewenste niveau blijkt vaak een worsteling voor accountantskantoren. Tekortkomingen worden blootgelegd bij de evaluatie van het kwaliteitsstelsel en tijdens interne of externe toetsingen zoals die van NBA, SRA of AFM.

Dit kan leiden tot extra werk, negatieve energie en verbeterplannen.
Ondanks alle goede bedoelingen lukt het soms niet om het gewenste niveau te bereiken.

Het gebruik van Sultan Risk Manager is een gamechanger gebleken voor accountantspraktijken.

Deze geavanceerde applicatie, gebouwd mét accountants voor accountants, biedt een breed scala aan compliance gerelateerde onderwerpen zoals SIRA inclusief KYC, OKB’s en ‘reviews’.

Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid
Sultan Risk Manager brengt alle informatie op één plek samen en waarborgt de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de compliance gerelateerde gegevens. Door de rapportages én mogelijke toepassing van ‘AI’ helpt dit om inzicht in uw kwaliteitsstelsel te verkrijgen en toezichthouders aan te tonen dat u in controle bent.

Tijds- en kostenefficiëntie
Door routinetaken te automatiseren bespaart compliance-software aanzienlijk tijd en vermindert het de kosten binnen het accountantskantoor. Dit stelt u in staat om u te richten op uw dienstverlening.

Proactief risicobeheer
Deze compliance-applicatie helpt u bij het identificeren en verkrijgen van inzicht in risico’s binnen uw accountantskantoor. Door potentiële risico's in een vroeg stadium te identificeren kunt u proactief handelen en de nodige maatregelen nemen om risico's te verminderen. Dit draagt bij aan het behalen van uw kwaliteitsdoelstellingen van uw accountantskantoor.

Verbeterde naleving van regelgeving
Met behulp van Sultan Risk Manager kunt u ervoor zorgen dat uw accountantskantoor voldoet aan de geldende voorschriften en regelgeving. Dit vermindert het risico op boetes, sancties en reputatieschade voor uw accountantskantoor.

Geavanceerde rapportage en inzichten
Sultan Risk Manager biedt krachtige rapportagefunctionaliteiten en diepgaande tussentijdse inzichten in de compliance gerelateerde gegevens. Deze waardevolle analyses stellen u in staat tijdig maatregelen te treffen óf processen aan te passen.
  

Categorie(n) Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM), Branche > Accountantskantoren, Soort > Practice management software (en uren), GRC en Assuring, Audit, dossierbeheer en data analyse
Bronvermelding Sultan CRM
Internet URL Sultan CRM

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED