Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Overname TimeMap door TimePlan Group met steun van Main Capital Partners

Plaatsingsdatum 15-02-2024
Berichtdatum 15 februari 2024

TimePlan Group ('TimePlan'), een Deens bedrijf dat wordt gesteund door Main Capital Partners ('Main'), is op weg om een toonaangevende Europese aanbieder van Workforce Management te worden. De overname van TimeMap markeert de tweede stap in TimePlan's buy-and-build strategie sinds de start van de samenwerking met Main Capital in november 2022.

TimeMap is een Deens softwarebedrijf dat in 2006 werd opgericht en een Cloud gebaseerde SaaS-oplossing voor Workforce Management ('WFM') biedt voor een groot aantal branches, zoals productie, manufacturing en professionele dienstverlening. Met meer dan 50.000 dagelijkse gebruikers verspreid over 500 bedrijven in 19 verschillende landen is TimeMap een van de toonaangevende time tracking-systemen in Denemarken.

TimeMap is de tweede add-on van TimePlan na de strategische combinatie met het Noorse TimeGrip in maart 2023. De overname van TimeMap zal TimePlan in staat stellen om uit te breiden naar nieuwe sectoren en tegelijkertijd TimePlan’s leidende positie in de Deense WFM-markt verder te verstevigen. De gecombineerde groep zal meer dan 1.000 klanten in heel Europa bedienen met een sterke positie in Scandinavië, een regio met een van 's werelds meest complexe arbeidswetgevingen.

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Main Capital Partners
Internet URL Main Capital Partners

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

FleetGO Group bundelt krachten met Belgisch softwarebedrijf EuroTracs [16-05-2023]

Main verstevigt positie in softwaremarkt voor banken met overname pdv en van den Berg [20-01-2023]

Main verwerft Deense Workforce Management specialist TimePlan [23-11-2022]

Main realiseert twee overnames en lanceert nieuwe logistieke softwaregroep [15-09-2022]

Software-investeerder Main Capital Partners neemt een meerderheidsbelang in twee Nederlandse softwarebedrijven: ORIBI ID-Solutions (ORIBI) en Qics [14-12-2021]


Onerzoeksbureau GBNED