Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Yuki met nieuwe bankkoppelingen o.b.v. Open Banking platform Ponto

Plaatsingsdatum 23-02-2024
Berichtdatum 21 februari 2024

Yuki

Ponto, een Open Banking platform dat onderdeel is van de Isabel Group, en Yuki slaan de handen in elkaar. En die samenwerking stoppen we niet onder stoelen of banken, want hierdoor zijn er nu tientallen nieuwe bankkoppelingen beschikbaar. Met een bankkoppeling komen banktransacties automatisch in de Yuki administratie terecht. Voor zowel de accountant als de ondernemer is dit een enorme efficiëntieslag. De ondernemer kan zich focussen op ondernemen, in plaats van het aanleveren van betalingsbestanden en de accountant kan eenvoudig per klant uitgaven koppelen aan documenten. Klaar voor de volgende stap in slim boekhouden?

Ponto & Yuki, dat gaat hand in hand
Het mooie van deze samenwerking is dat zowel Yuki als Ponto de kernwaarde hebben om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Daarbij gaat er een extra focus naar de gebruiksvriendelijkheid van de software - die erg intuïtief en makkelijk te gebruiken is. Onze visies gaan hand in hand, aangezien wij streven naar de meest efficiënte manier voor accountants en hun ondernemers om hun administratie te doen. En daarbij de samenwerking tussen accountant en ondernemer te stimuleren.

Dankzij de koppeling met Ponto kan je eenvoudig je betaalrekeningen koppelen aan Yuki. Zo hoef je niet meer afzonderlijke verbindingen per bank op te zetten en krijg je realtime inzicht in je financiële cijfers. Hierdoor blijft de administratie up-to-date, wordt tijd bespaard voor het uploaden van bankbestanden en worden menselijke fouten geminimaliseerd.

Ponto heeft een uitgebreid bereik van Europese banken - meer dan 1.700 banken in meer dan 15 landen - en koppelt dus ook met de voornaamste Nederlandse banken. De bankkoppelingen synchroniseren automatisch iedere 6 uur, waardoor de bankgegevens altijd up-to-date zijn. 

Yuki is nu ook te koppelen met onder andere Triodos, Bunq, SNS, Regiobank en Van Lanschot.
  

Categorie(n) Standaardisatie, (open)standaarden, Branche > Financials, Soort > Open banking, TMS en Payment management, Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, PSD2
Bronvermelding Yuki en Ponto
Internet URL Yuki en Ponto

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED