Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

BonsenReuling kiest M-Files voor document- en dossierbeheer

Plaatsingsdatum 29-02-2024
Berichtdatum 29 februari 2024

BonsenReuling, een accountants & advieskantoor met voornamelijk vestigingen in Oost-Nederland, heeft gekozen voor M-Files voor het beheren van documenten en dossiers. Daarbij gaat BonsenReuling een samenwerking aan met GeONE voor de levering en optimale implementatie van M-Files.

BonsenReuling positioneert zich met de “Op alle punten scherp”-pay off als zorgvuldig in de branche en streeft ernaar om het maximale uit ondernemers te halen. Met de keuze voor GeONE hoopt ze ook het maximale uit M-Files te halen.

Deze samenwerking markeert een nieuwe fase in de bedrijfsvoering van BonsenReuling, waarbij de focus ligt op efficiëntie, veiligheid en het verbeteren van de klantenservice door middel van slimme documentbeheertechnologie.

Intelligent informatiebeheer
M-Files, een toonaangevende oplossing voor intelligent informatiebeheer, zal BonsenReuling in staat stellen om documenten en dossiers efficiënt aan te maken, op te slaan, te bewerken, te zoeken en te vinden. De implementatie van M-Files onderstreept de toewijding van BonsenReuling aan innovatie en efficiëntie, door het bieden van een naadloze, geïntegreerde aanpak van documentbeheer die de dagelijkse werkzaamheden stroomlijnt en de productiviteit binnen de organisatie verhoogt.

Toepassing van Artificial Intelligence
BonsenReuling tilt zijn documentbeheer tevens naar een hoger niveau dankzij de Artificial Intelligence mogelijkheden van M-Files. Door gebruik te maken van AI-gestuurde functies zoals automatische classificatie wil het bedrijf het handmatig archiveren van documenten drastisch verminderen. AI-algoritmes analyseren de inhoud en metadata van documenten om ze automatisch te categoriseren en te taggen, zodat deze consistent worden georganiseerd met een hogere vindbaarheid tot gevolg. Met deze AI-mogelijkheden versnelt BonsenReuling niet alleen zijn digitale transformatie, maar zet het ook een nieuwe standaard voor innovatie in de accountancy- en adviessector.

Bescherming klantgegevens en dossiers
De keuze voor M-Files weerspiegelt ook de nadruk die BonsenReuling legt op beveiliging, met de implementatie van uitgebreide enterprise beveiligingsmaatregelen om de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen. Deze stap versterkt de positie van BonsenReuling als een vooruitstrevende organisatie die de bescherming van klantgegevens en -dossiers vooropstelt.

Bewezen sectorervaring
De keuze van BonsenReuling voor GeONE als partner voor de implementatie van M-Files was ingegeven door de bewezen expertise en diepgaande kennis van GeONE op het gebied van document- en informatiebeheersystemen en kennis van de accountancysector.
   

Categorie(n) Robotic (accounting) en AI, Audit, dossierbeheer en data analyse, Soort > Practice management software (en uren), Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding BonsenReuling, M-Files en Geone
Internet URL BonsenReuling, M-Files en Geone

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED