Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

KING Software zet haar volgende stap als Bjorn Lunden

Plaatsingsdatum 21-03-2024
Berichtdatum 21 maart 2024

KING Software zet de volgende stap in haar internationale samenwerking met de Zweedse Bjorn Lunden Group. De verschillende bedrijven binnen de groep gaan vanaf vandaag verder onder de gezamenlijke handelsnaam: Bjorn Lunden.

Door deze nieuwe stap in de samenwerking zal het productportfolio van Bjorn Lunden worden geïnnoveerd, verbeterd én uitgebreid. Het doel van dit initiatief is dat Bjorn Lunden een toonaangevende leverancier van SaaS-oplossingen voor Noordwest-Europese bedrijven en accountantskantoren wordt.

"We zijn begonnen met het werken aan een gemeenschappelijk platform voor boekhouding, facturering en leveranciersbetalingen dat even goed zal werken, ongeacht waar je in Noordwest-Europa actief bent," onthult CEO Ulf Bokelund Svensson.

Naast een nieuwe naam krijgt KING Software een nieuwe uitstraling, die stapsgewijs geïmplementeerd wordt. Zo verandert niet alleen de handelsnaam in Bjorn Lunden, ook het grafisch profiel en logo zijn in een nieuwe jas gestoken. Bjorn Lundens look vindt haar inspiratie bij de Scandinavische roots van de Bjorn Lunden Group. "Ik ben geïnspireerd door ons nieuwe ontwerp en logo, dat perfect de balans weerspiegelt tussen onze sterke betrouwbare geschiedenis en onze innovatieve toekomst," aldus CEO Ulf Bokelund Svensson.

Onze toekomst
Gaat er nu iets veranderen voor jou? Nee. Onze software en diensten blijven zoals ze zijn. Ook blijven de huidige productnamen (met KING) in gebruik.

Wat er wel gaat veranderen? Deze nieuwe stap zorgt ervoor dat Bjorn Lunden meer mogelijkheden en slagkracht heeft om haar productportfolio te innoveren én uit te breiden naar Noordwest-Europa.

Over Bjorn Lunden
Bjorn Lunden is een SaaS-bedrijf gevestigd in Noordwest-Europa, waar zes gerenommeerde merken, voorheen KING Software, EazyProject, Bjorn Lunden, QBIS, Timekeeper en Due Compliance, hun krachten bundelen. Hun gemeenschappelijk passie voor het automatiseren van financiële processen bracht ze bij elkaar. Elk bedrijf heeft hetzelfde, eenvoudige geloof: ieder bedrijf verdient groeikansen. Bjorn Lunden is hier om dat mogelijk te maken. Met een missie om ondernemers aan te moedigen door slimme oplossingen aan te bieden, groei te faciliteren én de administratieve rompslomp te verminderen, streeft Bjorn Lunden ernaar ondernemerschap te ondersteunen en positieve verandering te creëren in het leven van haar klanten. Ook wel; ‘Simplify to thrive’.

 

Categorie(n) Soort > ERP, Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, SAAS, Cloud Computing, Branche > Financials
Bronvermelding Bjorn Lunden
Internet URL Bjorn Lunden

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED