Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Samenwerking Loket.nl & HoorayHR: HR-processen efficiënter dan ooit

Plaatsingsdatum 26-03-2024
Berichtdatum 25 maart 2024

HoorayHR, de alles-in-één HR tool voor MKB’ers, lanceert samen met Loket.nl een naadloze integratie tussen beide platforms. Met deze integratie worden gegevens moeiteloos en automatisch gesynchroniseerd tussen HoorayHR en Loket.nl. Mutaties overtikken, medewerkersgegevens in beide systemen invoeren? Dat is verleden tijd!

Integratie HoorayHR en Loket.nl maakt HR-administratie nóg makkelijker
Het was een veelgehoorde vraag: de mogelijkheid om te koppelen tussen HoorayHR en Loket.nl om zo tijd te besparen in het mutatieproces. “Heel begrijpelijk”, geeft Theo Schroen (CEO HoorayHR) aan. “Loket.nl en HoorayHR hebben dan ook de krachten gebundeld en met succes. Vanaf nu worden mutaties automatisch verwerkt tussen beide systemen, wat MKB’ers tijd bespaart en HR-processen optimaliseert. Een praktische oplossing die echt het verschil maakt voor MKB’ers!”, aldus Theo Schroen.

Vanuit Loket.nl wordt een zogeheten “open ecosysteem” nagestreefd. “We bieden onze klanten graag de keuze om hun tools te koppelen met ons krachtige platform Loket.nl. Door samen te werken met HoorayHR bieden we deze aanvullende mogelijkheid”, aldus Marc van Gaal, directeur Loket.nl over de samenwerking met HoorayHR.

HoorayHR: de alles-in-één HR tool die iedereen snapt
Met HoorayHR hebben MKB’ers een alles-in-één HR tool in handen die iedereen direct begrijpt. Van onboarding en performance management tot verlofregistratie en declaraties, alle functionaliteiten zijn in één platform beschikbaar. HoorayHR richt zich specifiek op het MKB (10-200 medewerkers) in Nederland, België en Duitsland.

Met de plug-and-play HR software van HoorayHR besparen ondernemers en HR managers kostbare tijd, zijn processen direct goed ingericht en richten medewerkers zich op hun eigen ontwikkeling (incl. 360graden feedback). Uiteraard is er een uitgebreid personeelsdossier beschikbaar, dat vanaf nu direct gesynchroniseerd wordt met Loket.nl en 30+ andere tools.

Meer over HoorayHR.

Over Loket.nl: toonaangevende HR- en salarisoplossing voor mkb
Als organisatie moet je, in deze snel veranderende tijd, steeds opnieuw uitvinden hoe je relevant blijft voor je klant. Als onderdeel van de Van Spaendonck Groep heeft Loket.nl bewezen dat je door te blijven innoveren na 105 jaar (opgericht in 1919) nog relevant kunt zijn voor alles wat te maken heeft met arbeidsrelaties. Loket.nl heeft dan ook de marktleiderspositie veroverd op het gebied van online salaris en HR voor het mkb.

Meer dan 375 accountantskantoren, 145.000 werkgevers en 1.400.000 medewerkers ervaren inmiddels het gemak van Loket.nl. Als werkgever kies je zelf van welke mogelijkheden je gebruik wil maken in Loket.nl en op welke manier je wil samenwerken met de accountant en medewerkers. Door de uitgebreide mogelijkheden en online samenwerking bespaar je veel onnodige administratieve uren en het helpt de personeelsprocessen soepeler te laten verlopen. Om personeelsprocessen nóg soepeler te laten verlopen, is Loket.nl te koppelen met ruim 100 veelgebruikte bedrijfsapplicaties, waaronder nu ook HoorayHR.

Meer Over Loket.nl.
  

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Loket.nl & HoorayHR

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED