Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

White papers

Schaap & van Dijk: eAccounting biedt onze klanten vooral veel gemak

Plaatsingsdatum 17-04-2024
Berichtdatum 12 april 2024

Voor Schaap & van Dijk, actief in het midden- en kleinbedrijf, is Visma eAccounting een onmisbaar instrument dat zowel het bedrijf als de klanten veel te bieden heeft. Als mede-eigenaar en relatiebeheerder benadrukt Henk Jan de gebruiksvriendelijkheid en de uitgebreide functionaliteiten van Visma eAccounting Pro, inclusief de Visma Financial Overview applicatie.

Proactieve ondersteuning aan klanten
Het gemak voor de klant staat centraal, met een intuïtieve en logische opbouw die zelfs voor ondernemers zonder affiniteit met financiële administratie toegankelijk is. De eindklant ontvangt waardevolle informatie over de bedrijfsvoering, waardoor Schaap & van Dijk als adviseurs proactief kunnen ondersteunen.

De totaaloplossing van eAccounting biedt niet alleen een kosteneffectieve manier om administratie te voeren, maar ook een krachtige Open API. Hiermee kunnen klanten diverse externe tools eenvoudig koppelen, waardoor hun bedrijfsvoering naadloos integreert met de financiële administratie. Functionaliteiten zoals periodieke facturatie en projectadministratie zorgen voor aanzienlijke tijdsbesparingen en bieden een compleet pakket zonder extra aankopen van modules.

Succes voor kantoor en klant
Voor Schaap & van Dijk is Visma eAccounting software dat hen in staat stelt om nauw betrokken te zijn bij hun klanten. Financial Overview is een onmisbare tool, niet alleen voor de klanten maar ook voor het kantoor zelf. Het geeft direct inzicht in resultaten, trends en stelt hen in staat om samen met de klant naar de toekomst te kijken.

Voor klanten betekent eAccounting niet alleen gemak en wereldwijde toegang, maar ook de mogelijkheid om hun gehele bedrijfsvoering te stroomlijnen en te optimaliseren. Het systeem groeit mee met de behoeften van de klant, wat resulteert in flexibiliteit en efficiëntie. Schaap & van Dijk ervaart zelfs een toename in werkzaamheden doordat klanten de administratie verder willen uitbesteden vanwege de hoge mate van automatisering. Al met al is Visma eAccounting niet alleen een boekhoudprogramma maar een strategisch instrument dat bijdraagt aan het succes van zowel het kantoor als de klanten.

'Heel snel weet ik als ondernemer waar ik aan toe ben. Dat is echt heel prettig om op die manier te kunnen ondernemen.'

Met name gemak voor de klant
Henk-Jan Zijl is mede-eigenaar en relatiebeheerder van Schaap & Van Dijk vertelt: 'De voordelen voor onze klanten zijn met name het gemak. Klanten die geen affiniteit hebben met de verwerking van de financiële administratie kunnen hier zelfs mee uit de voeten. Het is logisch opgebouwd en daarnaast geeft het de eindklant veel informatie met betrekking tot hoe hij reilt en zeilt met zijn onderneming. Dus dat geeft wel een toegevoegde waarde voor ons als adviseur om ook naast die onderneming te staan en hem actief en proactief te kunnen adviseren.

Een van de klanten van Schaap & van Dijk is Kooloos Zon & Huis. Christiaan Kooloos: 'We doen onze administratie in Visma eAccounting en dat bevalt ontzettend goed. We hebben veel koppelingen erin zitten met realtime overzichten. Heel snel weet ik als ondernemer waar ik aan toe ben. Dat is echt heel prettig om op die manier te kunnen ondernemen.' 

Ontdek meer over Touchless Boekhouden op onze website.
   

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Visma eAccounting voor Accountants

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Advice2You: Visma eAccounting levert ons en onze klanten enorm veel tijdsbesparing en gemak op [01-03-2024]


Onerzoeksbureau GBNED