Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Beyond Eyes maakt gebouwbeheer slimmer en efficiënter

Plaatsingsdatum 09-02-2021
Berichtdatum 9 februari 2021

Heijmans en CSU bundelen hun krachten en lanceren onder de naam Beyond Eyes een totaaloplossing voor slim gebouwbeheer. Real time en historische data brengen in kaart waar in een kantoor, zorginstelling, evenementenlocatie of ieder ander pand activiteit plaatsvindt. Zo is altijd direct inzichtelijk waar verbetering, schoonmaak of service nodig is. Beyond Eyes is ontstaan vanuit het grotere geloof dat duurzame gebouwen bijdragen aan een gezondere wereld en zorg dragen voor het welzijn van de mensen die er verblijven.

Beyond Eyes is een online platform dat bestaat uit verschillende diensten. Zo biedt BE Equipped de basis voor het on-demand faciliteren en het in kaart brengen van bezetting en benutting van een gebouw. Op basis van data wordt schoongemaakt waar nodig (BE Clean), de energie geregeld (BE Energized) en het klimaat beheerst (BE Vital). Het COVID-19 pakket (BE Safe) omvat alle services om op een verantwoorde en veilige manier werknemers bij elkaar te brengen in een werkomgeving. Beyond Eyes heeft de ambitie om in de toekomst verder uit te breiden met andere diensten, nieuwe partners kunnen gemakkelijk gebruik maken van de technologie.

Open platform
Heijmans en CSU sloegen al eerder de handen ineen met de start-up BeSense, dat nu een groei doormaakt naar Beyond Eyes. Het merk is een transitie doorgegaan van start-up met focus op platform en sensoren, naar een serviceorganisatie die een totaaloplossing biedt voor de pandgebruiker en waar de gezondheid en beleving van de eindgebruiker centraal staat.

Toekomstbestendige gebouwen
De diensten lenen zich voor elk type gebouw, zoals kantoren, musea, universiteiten, ziekenhuizen, stadions en andere instellingen. De technologie en diensten van Beyond Eyes geven inzicht in het gebruik en de prestaties om zo te kunnen verbeteren en ontzorgen.

  • BE Equipped: een veilige en goed ingerichte (werk)omgeving passend bij de activiteiten en het gebruik van het pand, zodat er efficiënter en effectiever gewerkt kan worden.
  • BE Vital: een gezond gebouw met comfortabel klimaat dat bijdraagt aan de vitaliteit van de gebruikers. Dit zorgt voor een lager verzuim en een hogere tevredenheid.
  • BE Clean: makkelijker, sneller en duurzamer schoonmaken op basis van daadwerkelijk gebruik zodat gebruikers een hygiënisch, veilig en fijn gevoel ervaren.
  • BE Energized: duurzaam en verantwoord met energie omgaan door actief energiemanagement en het realiseren van energiebesparingen.
  • BE Safe: sturen op slim gebouwbeheer, veilige inrichting en daadwerkelijk gebruik. Zowel bezetting, benutting, hygiëne en binnenklimaat in één oplossing.

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Facility management, Branche > Bouw en installatie, Branche > Overheid en semi overheid, ICT Innovatie
Bronvermelding Heijmans en CSU
Internet URL Heijmans en CSU

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED