Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Start-up RoomRaccoon B.V. neemt softwarebedrijf Vuursteen B.V. over

Plaatsingsdatum 22-01-2019
Berichtdatum 21 januari 2019

Hotelsoftware start-up RoomRaccoon B.V. heeft per 2019 softwareontwikkelaar Vuursteen B.V. overgenomen. RoomRaccoon B.V. is opgericht in 2017 en exploiteert innovatieve cloud hotel software voor onafhankelijke hoteliers in Europa en Zuid-Afrika en is met deze acquisitie zeker van ontwikkelcapaciteit, in lijn met de zeer sterke internationale groei in hoteliers die gebruik maken van de software.

De software wordt geleverd als SaaS, organiseert alles rondom reserveringen binnen een hotel en zorgt o.a. voor verbindingen met diverse boekingskanalen zoals Booking.com en Expedia. De ambitie is om internationaal het meest complete, veelzijdige en betaalbare softwarepakket voor onafhankelijke hoteliers te leveren. Om deze ambitie waar te kunnen maken is de ontwikkelcapaciteit uitgebreid door de overname van Vuursteen.

Vuursteen, opgericht in 2003, was een gevestigde naam als specialist in het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties. De specifieke competentie in maatwerk PHP-realisatie is de uitbreiding die RoomRaccoon B.V. gaat versterken. Het team van Vuursteen wordt ingezet om het product RoomRaccoon uit te breiden en te optimaliseren voor de diverse markten die het bedrijf bedient.

Financiële details worden niet bekend gemaakt.

Categorie(n) Branche > ICT bedrijven, Branche > Detailhandel & Horeca
Bronvermelding RoomRaccoon
Internet URL https://roomraccoon.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED