Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Incura en MUIS Software realiseren software integratie om de zorgprofessional nog verder te ontzorgen

Plaatsingsdatum 05-09-2019
Berichtdatum 5 september 2019

Incura en MUIS Software slaan de handen ineen om zorgprofessionals nog beter van dienst te kunnen zijn bij de administratie. Beide softwarebedrijven stellen het ontzorgen van de klant centraal. Daarom hebben de partijen afgelopen maanden hard gewerkt aan een integratie van de twee softwareprogramma’s. De volledige integratie tussen beiden en het speciaal door Incura ontworpen dashboard zijn de volgende stappen om professionals in de zorg nog meer te kunnen ontlasten op administratief gebied.

Zorgprofessionals besteden het liefst zo min mogelijk tijd aan de administratie. Incura en MUIS Software begrijpen dat. Daarom zijn Incura en iMUIS Online, het online boekhoudprogramma van MUIS Software, nu volledig met elkaar geïntegreerd. Vanuit Incura hoeven er geen extra handelingen te worden verricht om de boekhouding te doen, doordat er met een Single Sign-On verbinding direct in iMUIS Online gewerkt wordt. Daarbij schakel je met het speciaal ontworpen dashboard snel tussen verschillende functionaliteiten zoals bankafschriften en debiteuren. Met een minimale inspanning kan de zorgprofessional heel eenvoudig de boekhouding bijwerken zodat het dashboard altijd direct inzicht geeft in de financiële status van de praktijk. De zorgprofessional kan het dashboard bovendien naar eigen behoefte inrichten.

Bij het realiseren van de integratie is veel maatwerk verricht: “We weten als geen ander dat veel zorgprofessionals graag veel tijd willen besteden aan de patiënt. De financiële administratie doen ze er noodgedwongen bij. Door de speciale aanpassingen in iMUIS Online is het boekhouden nog simpeler en zelfs leuk geworden! De eenvoudige vergelijking met voorgaande jaren geeft voor de zorgverlener inzicht waar hij/zij staat. Want een bijgewerkte boekhouding geeft niet alleen een actueel inzicht maar bevordert ook de continuïteit van de zorg aan de patiënt!” aldus Eric de Boer (Algemeen Directeur WinBase Groep).

De samenwerking met Incura is voor MUIS Software een mooie stap in de markt voor zorgprofessionals. “Incura en MUIS Software hebben dezelfde visie over administratieve software. Het moet de professional ondersteunen, informeren en proactief adviseren. Om bij je bedrijf de vinger aan de pols te houden is het voeren van een correcte en up-to-date administratie een must. Dat bereik je met onze software op een snelle en intuïtieve manier”, aldus Mattijs Wilms (CEO MUIS Software). 

Categorie(n) SAAS, Cloud Computing, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding MUIS Software
Internet URL MUIS Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED