Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

VanMeijel organiseert Next 2019: digitaal bouwen met de nieuwe generatie

Plaatsingsdatum 15-10-2019
Berichtdatum 9 oktober 2019

Next 2019 draait om digitaal bouwen met de nieuwe generatie

Nieuwe technologieën leiden tot veel mogelijkheden om de bouw vooruit te helpen.
Met behulp van nieuwe toepassingen kan iedereen binnen een bouworganisatie digitaal gaan werken. Het is tijd voor de volgende generatie. Met die insteek organiseert VanMeijel Next 2019, op dinsdag 12 november in Theater ‘t Voorhuys in Emmeloord.

Dit is “de nieuwe generatie”
Next 2019 draait om de nieuwe generatie. Binnen dit thema maken bezoekers enerzijds kennis met het nieuwe digitale bouwplatform dat in ontwikkeling is. Anderzijds heeft het menselijke aspect van digitalisering en organisatieverandering een prominente plek op het event. In de rol van innovatiepartner geeft VanMeijel antwoord op hoe bouworganisaties een visie op digitalisering kunnen ontwikkelen. Next gaat in op hoe organisaties met hun eigen medewerkers nieuwe manieren van werken kunnen omarmen. Dit betekent dat Next 2019 veel verder gaat dan technologie.

Praktijkverhalen en showcases
Verschillende gastsprekers nemen de bezoeker mee in de praktijk. (Bouw)organisaties laten zien hoe zij concreet aan de slag zijn gegaan met een visie op digitalisering. Eén van deze gastsprekers is Yvonne van den Elzen - Ploegmakers, voormalig directrice van Ploegam. De dag eindigt met de illusionist Jan Reinder, die vanuit zijn “Magic Minded” optreden een interactieve show zal verzorgen.

Op Next komen jaarlijks ruim 200 bezoekers af. Dit betekent dat het evenement bij uitstek een dag is om branchegenoten te ontmoeten.

Het event voor bouworganisaties
Next 2019 is voor iedereen die werkzaam is in de bouw en een volgende stap wil maken met digitalisering en organisatieverandering. Het event vindt plaats op dinsdag 12 november 2019, van 13.00 tot 18.00 uur in theater ‘t Voorhuys in Emmeloord. De dag is volledig verzorgd en wordt afgesloten met een buffet.

Meer weten over Next 2019 of aanmelden kan via www.vanmeijel.nl/next.

Categorie(n) Branche > Bouw en installatie, ICT Innovatie, Soort > Projectmanagement en -planning
Bronvermelding VanMeijel
Internet URL VanMeijel

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED