Softwarepakketten.nl

Software nieuws

FM Module: 150 seconden cadeau per inkoopfactuur

Plaatsingsdatum 13-03-2020
Berichtdatum 13 maart 2020

150 seconden cadeau per inkoopfactuur
Het verwerken en inboeken van inkoopfacturen is een noodzakelijk kwaad. Belangrijk, maar we willen er niet teveel tijd aan besteden. En belangrijker: is de controle waterdicht? Deze twee factoren waren de aanleiding voor de ontwikkeling van FM Module.

FM Module is een softwarepakket wat de gebruiker ontzorgt en tijd bespaart. Ontzorging door middel van een perfect overzicht van alle inkoopfacturen. Er wordt geen factuur ingeboekt zonder dat deze is geaccordeerd door de bevoegde medewerkers. Daarnaast bespaart de FM Module tijd. Bij handmatige verwerking kost een factuur gemiddeld 3 minuten; met de integratie van FM Module nog slechts 30 seconden.

De FM Module verwerkt alle inkomende facturen. Een factuur wordt herkent en staat meteen klaar voor accordering. Medewerkers die gemachtigd zijn kunnen de factuur direct accorderen. Gecontroleerd en goedgekeurd? Dan wordt de factuur automatisch geboekt in uw boekhoudpakket.

Archief en communicatie
U weet voortaan precies wie er nog akkoord moet geven op facturen. Een factuur niet akkoord? Plaats een opmerking en de verantwoordelijke (voor betreffende crediteur) krijgt een melding. Bovendien zijn uw facturen heel gemakkelijk terug te vinden. In het archief is alles vindbaar. Zoeken gaat gemakkelijk: op naam, op nummer, op het verkochte/aangekochte product of op een enkel karakter.

Intelligente software
De facturen worden automatisch ingeboekt. De FM module bevat intelligentie waardoor het systeem facturen kan lezen. Door eenmalig herkenningspunten aan te geven, gaat het herkennen en verwerken van facturen geheel zelfwerkend. Door deze herkenningspunten te koppelen aan een leverancier, grootboekrekening of kostenplaats gaat het verwerken van uw facturen routinematig.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Inkoop & Purchase to pay, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding VWC
Internet URL http://www.fmmodule.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED