Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Visionplanner overgenomen door Visma

Plaatsingsdatum 07-04-2020
Berichtdatum 7 april 2020

Visionplanner, leverancier van softwaretools voor dashboarding, jaarrekeningen, belastingaangiften en liquiditeitsprognose wordt onderdeel van de Visma Group. Met deze acquisitie breidt Visma zijn portfolio voor accountantskantoren uit en versterkt zijn positie binnen deze sector.

Visionplanner is opgericht in 1996 en richt zich momenteel op Nederlandse administratie- en accountantskantoren die mkb-klanten bedienen. Het bedrijf heeft circa 110 medewerkers, een klantenbestand van meer dan 2.200 accountantskantoren, 60.000 gebruikers en 141.000 administraties. Visionplanner heeft zich strategisch gepositioneerd als belangrijke speler in de accountancysector. Met Visionplanner kunnen accountants klanten realtime volgen en adviseren, onafhankelijk van hun boekhoudsoftware.

Visma deelt onze visie dat accountants centraal staan bij het financiële succes van ondernemers. Visionplanner heeft tools voor sturing op basis van actuele gegevens, die juist in deze tijden extra belangrijk zijn. De samenwerking met Visma geeft ons zowel nationaal als internationaal nog meer armslag om verder te blijven investeren in ons mooie platform’, zegt Gert Kwetters, directeur Visionplanner.

John Reynders, Country Director Visma Nederland: ‘Visma is al jaren specialist op de accountancymarkt. Door de overname van Visionplanner wordt het aanbod voor deze doelgroep nog completer. Doordat we beide de branche zeer goed kennen en er ook een sterke culturele fit is met Visionplanner zien we veel toegevoegde waarden in deze samenwerking.’

Visionplanner continueert de bedrijfsvoering als zelfstandige entiteit onder de huidige naam. Ook zijn er geen personele wijzigingen met deze acquisitie gemoeid.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Visma en Visionplanner
Internet URL http://www.vismasoftware.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Visma neemt Cash Software over [09-09-2020]

Visma neemt het boekhoudplatform Yuki over [04-08-2020]

Visma Digitaliseringsindex 2020: Hoe digitaal werkt ondernemend Nederland? [14-07-2020]

HR & payroll-leverancier Nmbrs wordt onderdeel van Visma [12-05-2020]

Nieuw: voorraadbeheer in Visma eAccounting [24-02-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED