Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Infor CloudSuite Financials & Supply Management nu beschikbaar in de Benelux

Plaatsingsdatum 29-06-2020
Berichtdatum 29 juni 2020

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudsoftware, kondigt aan dat Infor CloudSuite Financials & Supply Management nu leverbaar is in Europa. Nederland en het Verenigd Koninkrijk zijn de eerste Europese landen waar de oplossing beschikbaar is. Deze innovatieve financiële managementtechnologie, die geschikt is voor elke industrie, werd in 2016 in de VS geïntroduceerd en werd in korte tijd door meer dan 150 kanten geïmplementeerd.

Amerikaanse klanten zijn onder meer grote banken, waterleidingbedrijven, retailers en verzekeringsmaatschappijen. Voor deze bedrijven waren de belangrijkste redenen om voor deze cloud-gebaseerde, financiële ERP-oplossing te kiezen de CUBE-technologie, het gebruik van Infor Birst als business intelligence (BI)-platform, de oneindige flexibiliteit van CloudSuite Financials en de moderne interface.

De ontwikkeling van Infor CloudSuite Financials begon in 2013 als een combinatie van state-of-the-art technologie, een cloud-first-strategie en meer dan 40 jaar ervaring met financiële ERP-oplossingen. CloudSuite Financials speelt in op de veranderende rol van de CFO, een rol die steeds meer vaardigheid en snelheid vereist. Dit heeft geleid tot een flexibele en krachtige ERP-oplossing, mede door het gebruik van CUBE-technologie. Hiermee kan de CFO snel financiële structuren opzetten, aanpassen en flexibel omgaan met dimensies. Een ander groot voordeel van de CUBE-technologie is de ‘slice and dice’-mogelijkheid en de directe beschikbaarheid van gedetailleerde evaluaties, drill-downs en analyses. Birst biedt verder realtime-inzicht in de bedrijfsgegevens via dashboards en rapporten, vanuit een moderne, intuïtieve interface.

Infor CloudSuite Financials & Supply Management maakt gebruik van Infor OS, het innovatieve en bewezen platform waarop alle Infor CloudSuites zijn ontwikkeld. Dit unieke platform heeft functionaliteiten zoals samenwerking, workflow-management, documentbeheer, applicatie-integratie, machine learning en kunstmatige intelligentie.

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, SAAS, Cloud Computing, Branche > Financials, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Bouw en installatie, Soort > ERP, ICT Innovatie
Bronvermelding Infor
Internet URL http://www.infor.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Europa's grootste retail bloemenleverancier moderniseert ERP-omgeving om de concurrentie voor te blijven [25-06-2020]

De Menken Keuken kiest Infor M3 ERP-oplossing om groei en toekomstige doelen te realiseren [10-06-2020]

Fetim Group kan dankzij Infor’s benchmark zijn productiviteit verbeteren [13-02-2020]

Infor en Signavio kondigen strategische samenwerking aan [24-09-2019]

Groeiend zuivelbedrijf Emmi digitaliseert met Infor [11-03-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED