Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Visma neemt Cash Software over

Plaatsingsdatum 09-09-2020
Berichtdatum 9 september 2020

Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt online bedrijfssoftware specialist Cash Software over. Met deze strategische overname, die volgt op de overnames van Visionplanner, Nmbrs en onlangs Yuki, blijft de Visma Group gestaag groeien in de Nederlandse accountancy- en ERP-markt.

Cash Software, waar sinds 7 jaar ook Microloon een onderdeel van is, werd opgericht in 1984 en ontwikkelt al meer dan 35 jaar bedrijfssoftware voor het MKB. Inmiddels werken ruim 10.000 bedrijven met CASH en Microloon en tezamen voeren zij ruim 400.000 administraties.

Cash Software is groot geworden door gewoon te blijven en heeft de gebruiker altijd centraal gesteld om innovatieve bedrijfssoftware te kunnen bieden met een goede service. Door onderdeel te worden van de Visma-familie krijgen we nu nog meer armslag om de beste software en service te blijven bieden en meerwaarde te creëren voor al onze gebruikers” zegt Robert Mijnsbergen, CEO van Cash Software.

De brede ERP-cloudoplossingen van CASH voor accountants en mkb-bedrijven, waar ruim 400.000 administraties in gevoerd worden, zijn een strategische uitbreiding van het Visma-ecosysteem. We zijn dan ook enorm verheugd dat Cash Software ervoor kiest om onderdeel te worden van onze snel groeiende Visma-familie. Met de toevoeging van Cash Software zijn we weer een stap verder in het aanbieden van het meest complete en innovatieve accountancy en ERP cloud-ecosysteem in de Benelux. Dankzij dit cloud-ecosysteem realiseren we een vliegwiel van waardecreatie voor klanten waarover we in de nabije toekomst meer zullen delen,” zegt John Reynders, Country Director Visma Benelux.

Cash Software zet, onder de huidige naam, de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort. De organisatie zal als onderdeel van de Visma-familie samenwerken met de andere Visma-bedrijven in het accountancy-ecosysteem. Informatie wordt zodoende makkelijker uitgewisseld waardoor Visma-klanten nog meer voordeel uit hun software halen. De twee oud-eigenaren Jaap Boender en Zita de Booij nemen afscheid van Cash Software. Eigenaar Robert Mijnsbergen blijft aan als Managing Director. Er zijn geen managementwijzigingen met deze overname gemoeid.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Boekhoudsoftware, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Visma en Cash Software
Internet URL Visma en Cash Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Visma: OneStop Reporting stelt rapporten samen op basis van realtime data uit Visma.net Financials [22-04-2021]

Visionplanner, onderdeel van de Visma Group, neemt MLE over [06-11-2020]

Visma neemt het boekhoudplatform Yuki over [04-08-2020]

Visma Digitaliseringsindex 2020: Hoe digitaal werkt ondernemend Nederland? [14-07-2020]

HR & payroll-leverancier Nmbrs wordt onderdeel van Visma [12-05-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED