Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

All-in-One procurement softwareoplossingen van Onventis positief beoordeeld

Plaatsingsdatum 06-07-2021
Berichtdatum 6 juli 2021

Onventis, de automatiseringsspecialist uit Rijswijk, is hard op weg om de belangrijkste speler te worden in de markt van All-in-One procurement softwareoplossingen. Na de naamswijziging afgelopen januari heeft het bedrijf ingezet op de digitale tranformatie van alle inkoop- en crediteurenprocessen met hun uitgebreide software oplossing. De oplossing van Onventis is onder de loep genomen door Spend Matters, een onafhankelijke partij die informatie verschaft voor inkoop- en supply chain-professionals. Uit de analyse blijkt dat Onventis aangemerkt wordt als een interessante leverancier van source-to-pay-suites (S2P), en werd het All-in-One Procurement-systeem erkend als een van de weinige volledige S2P-oplossingen gericht op het middensegment van de markt tegen een passende prijs.

De oplossing van Onventis voor onder andere procure-to-pay, source-to-contract, leveranciersmanagement en netwerksamenwerking heeft een focus op middelgrote ondernemingen. Nick Steunenberg, woordvoerder van Onventis, vertelt over het nut van hun software: “Het All-in-One Procurement System helpt inkoop- en financiële afdelingen om bijvoorbeeld kostbare en wederkerende processen te automatiseren en om zo waarde toe te voegen aan het algehele bedrijfsresultaat. Dat doen we nu al voor veel opdrachtgevers! Cloud-based applicaties automatiseren strategische, tactische en operationele inkooptaken, en zo ook de daaropvolgende financiële processen zoals factuurverwerking op basis van robotic accounting. ”

Een mooie beloning voor het harde werken
Spend Matters, een bedrijf op het gebied van inkoopanalyses, heeft een uitgebreide analyse van Onventis uitgevoerd. Hierin zijn een overzicht van de S2C-oplossing (Source-to-Contract), SWOT, concurrentenanalyse, een marktanalyse en de technische aspecten meegenomen. Bij de analyse is de source-to-pay-markt in ogenschouw genomen. Leveranciers in deze markt bieden een uitgebreide dekking van alle inkoopuitgaven van een organisatie. Onventis werd beoordeeld als een interessante en volledige leverancier van source-to-pay-suites.

Categorie(n) Soort > EAI, EDI, Webservice en API, Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Financials, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay
Bronvermelding Onventis
Internet URL Onventis

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Onventis heeft de Zweedse spend analytics specialist Spendency overgenomen [23-11-2021]


Onerzoeksbureau GBNED