Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Conclusion neemt de Microsoft Dynamics-activiteiten over van KPMG Nederland

Plaatsingsdatum 27-10-2021
Berichtdatum 27 oktober 2021

Conclusion neemt de Microsoft Dynamics-activiteiten over van KPMG Nederland. De Microsoft Dynamics dienstverlening voerde KPMG onder de vlag KPMG Crimsonwing. Dit bedrijf gaat verder als Conclusion MBS (Microsoft Business Solutions). De organisatie bestaat uit ruim 60 experts, die een sterke positie hebben opgebouwd als implementatiepartner voor Microsoft Dynamics 365 bedrijfsapplicaties. De toevoeging van deze organisatie aan het Conclusion ecosysteem is een belangrijke versterking van de dienstverlening op het gebied van Enterprise Applications.

Per 1 december verhuist de organisatie naar het hoofdkantoor van Conclusion in Utrecht. 

Conclusion MBS, oorspronkelijk opgericht in 1997, helpt organisaties met succesvolle business transformaties. Het bedrijf is uitgegroeid tot een volledige MS Dynamics partner, met focus op het implementeren van complexe end-to-end Dynamics systeemintegraties. Daarnaast biedt de organisatie managed services en licentie- en subscriptiemodellen. MBS bedient bedrijven in retail, wholesale, productie, professional services en de publieke sector. Medewerkers kenmerken zich door diepgaande kennis en inlevingsvermogen. 

 

Categorie(n) Soort > ERP, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Branche > Dienstverlening, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Conclusion
Internet URL Conclusion

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Conclusion zet met samenwerking Another Monday in op RPA [08-11-2018]


 


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED