Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Zweedse e-assessmentspecialist Assessio versterkt Nederlandse positie met overname Eelloo

Plaatsingsdatum 28-10-2021
Berichtdatum 28 oktober 2021

De Assessio Group, Zweedse marktleider op het gebied van HR en recruitmenttechnologie, zet een nieuwe stap zet richting Europees marktleiderschap. Assessio, dat wordt gesteund door software-investeerder Main Capital Partners, kondigt haar tweede overname in Nederland in twee jaar aan met de aankoop van Eelloo, een e-assessmentbedrijf dat gespecialiseerd is in platformoplossingen voor werving en ontwikkeling van werknemers.

In een steeds mobielere en meer hybride arbeidsmarkt, met stijgende werkloosheidscijfers ten gevolge van covid-19, is het van cruciaal belang dat werkgevers de juiste instrumenten en methodes gebruiken om hun kandidatenbestanden aan te vullen en verder te ontwikkelen. Assessio, de Scandinavische marktleider in e-assessments, is gespecialiseerd in ‘open-minded recruitment’: digitale HR-tools, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en arbeidspsychologie, die bedrijven in staat stellen op een meer inclusieve en niet-discriminerende manier te werven.

"Met de overname van Eelloo zet de Assessio Group haar volgende stap om het grootste e-assessmentbedrijf van Noord-Europa te worden. De strategische combinatie van bedrijven in de Assessio Group is een integraal onderdeel van ons groeitraject. Met Eelloo voegen we een unieke softwareoplossing toe die werkt vanuit het werknemersperspectief", aldus Pär Cederholm, CEO en partner bij de Assessio Group.

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Assessio Group
Internet URL Assessio Group

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED