Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA
E-boekhouden

Software nieuws

SmartRouting: inzet AI optimaliseert transportplanning

Plaatsingsdatum 24-11-2021
Berichtdatum 24 november 2021

Dassault Systèmes DELMIA Quintiq en Ab Ovo introduceren onder de naam ‘SmartRouting’ een cloudoplossing om de efficiëntie en operationele marges van transportplanningen te vergroten. SmartRouting biedt transportbedrijven daarmee een op kunstmatige intelligentie (AI)-gebaseerde oplossing om hun dagelijkse planningsactiviteiten te optimaliseren.

Geautomatiseerde processen
Bedrijven krijgen met SmartRouting hulp bij het beheren van het gebruik en de routeplanning door de transportkosten te verlagen en leveringsprestaties te verbeteren. Bovendien biedt de oplossing realtime informatie over vertragingen (in-transit), berekent het de beste routes en biedt het planners geautomatiseerde processen. Hierdoor hoeven zij niet meer herhaaldelijk handmatige planningsoefeningen uit te voeren. SmartRouting combineert hiervoor de 20 jaar praktijkervaring van Ab Ovo met de plannings- en optimalisatietechnologie van DELMIA Quintiq.
 

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > Logistiek, Soort > Planning- en reservering software
Bronvermelding Dassault Systèmes DELMIA Quintiq en Ab Ovo
Internet URL Dassault Systèmes DELMIA Quintiq en Ab Ovo

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED