Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Accountant- en advieskantoor BOFIDI kiest voor procesoptimalisatie met M-Files

Plaatsingsdatum 29-03-2022
Berichtdatum 29 maart 2022

Het Belgische accountant- en advieskantoor BOFIDI en het Nederlandse GeONE, specialist in het optimaliseren van document- en informatiemanagement, zijn een strategisch partnership aangegaan op het gebied van informatiemanagement. In samenwerking met GeONE biedt BOFIDI Consulting haar klanten naast advies rondom procesoptimalisatie nu ook een hoogwaardige oplossing met M-Files. 

BOFIDI is een adviespartner voor ondernemers en heeft vergaande kennis en expertise op het gebied van procesoptimalisatie en informatiemanagement. Het advieskantoor maakt daarbij gebruik van de meest efficiënte en innovatieve digitale tools in samenwerking met partners en voegt daarom in samenwerking met GeONE, M-Files toe aan haar portfolio. Cristof van Laer, partner bij BOFIDI Consulting, vertelt over de match: ‘Wij adviseren en ontzorgen ondernemers in de digitale transformatie en helpen hen duurzaam te groeien. In het digitale tijdperk van vandaag speelt informatiemanagement een cruciale rol bij die groei en daarin adviseren wij onze klanten voor optimaal resultaat. Met M-Files voegen we een wereldwijd geroemd en bekroond platform toe aan ons portfolio waarmee we onze klanten naast advies, nu ook de best mogelijke oplossing bieden op het gebied van document- en informatiemanagement. M-Files brengt dossiers en documenten samen op één plek, ongeacht de bron, en maakt deze toegankelijk, vindbaar, veilig en compleet. Op die manier gaat de groeiende hoeveelheid informatie voor je werken, in plaats van tegen je.’

Verschillende activiteiten voor kennismaking met M-Files
In de komende periode gaan BOFIDI en GeONE verschillende activiteiten organiseren op het gebied van informatiemanagement. Er worden diverse kennissessies, een netwerkbijeenkomst en roadshows georganiseerd om Belgische organisaties kennis te laten maken met M-Files.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM)
Bronvermelding Geone
Internet URL Geone

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED