Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Jortt breidt uit met e-commerce platform jortt.shop

Plaatsingsdatum 17-12-2022
Berichtdatum 17 december 2022

Een webshop beginnen is niet zo moeilijk. Daar zijn aanbieders genoeg voor. Maar dan begint het pas. Hoe zorg je dat je betaalt krijgt en het pakket verzonden wordt? En hoe verwerk je dat allemaal in de boekhouding? Nog los van alle juridische documenten waar je aan moet denken. Herroepingsrecht, Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement… Voldoende drempels om menig ondernemer te doen stranden, nog voor de eerste verkoop is geweest.

Up-and-running in 5 minuten
Jortt, bekend van het boekhoudprogramma voor ondernemers, breidt nu haar diensten daarom uit het het jortt.shop e-commerce platform. Plat vertaald: een webshop voor de Nederlandse markt, dit in 5 minuten up-and-running is. Inclusief alles. De shop, alle juridische documenten, de ontvangst van iDeal betalingen en het verzenden van pakketten.

Klik-en-klaar, alles-in-een
Hilco de Roo, commercieel directeur bij Jortt: “Bij Jortt helpt onze support desk veel ondernemers met een webshop. Daar hebben we geleerd hoe moeilijk het is om een webshop van voor tot achter op te zetten. Bij Jortt zijn we gek op automatiseren. Dus hebben we de handschoen opgepakt om het zelf beter te doen. Dat is jortt.shop geworden. We hebben alles wat je nodig hebt voor een webshop geïntegreerd in één. Met een paar klikken ben je echt klaar om te verkopen.

De jortt.shop maakt dit mogelijk doordat we de 80% die voor iedereen gelijk is, als standaard hebben genomen. En dan wordt alles ineens eenvoudig. Voor de betalingen hebben we een samenwerking met Mollie, voor de verzendingen met PostNL en DHL. Door met deze bedrijven samen te werken, bieden we vertrouwen, gemak en kwaliteit. De variabelen binnen de webshop zet je aan, uit of geeft je een waarde voor op. Gratis verzenden vanaf € x? Ja, of nee, vul de waarde zelf maar in.

Voor de boekhouding gebruiken we de boekhoud- en factuur functies van Jortt. De boekhouding is dus ook gelijk verwerkt. Zover dat zelfs de retouren hierin automatisch worden verwerkt.

Het risico ligt bij jortt.shop
Voor de jortt.shop worden geen maandelijkse kosten gerekend, maar een kleine fee per verkoop. Dit zorgt volgens De Roo dat de verantwoordelijkheid van het succes bij jortt.shop komt te liggen. Wordt er niets verkocht, dan verdient jortt.shop niets. De fee is ongeveer eenderde van wat een Bol.com, Etsy of Amazon rekent. Alles nu is gericht op groei. Want hoe meer jortt.shops er zijn, hoe beter de Google ranking wordt, hoe beter de producten en diensten gevonden worden en hoe meer er verkocht wordt. Van iedere jortt.shop die erbij komt, worden alle andere jortt.shops beter.
  

Categorie(n) ZZP'ers en klein MKB, Soort > Boekhoudsoftware, Soort > eBusiness en online betalingen, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Jortt
Internet URL Jortt

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

DNB verleent boekhoudprogramma Jortt PSD2 vergunning [25-05-2020]

Bij de Computable Awards 2017 wint Boekhoudprogramma Jortt als ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB [03-11-2017]

Boekhoudprogramma Jortt introduceert de realtime jaarafsluiting [17-05-2017]

Innovaties boekhoudprogramma Jortt beschikbaar als open source [08-05-2017]

Realtime boekhouden, ook als je niet aan het boekhouden bent [26-01-2017]


Woensdag 15 februari 2023
Praktijkdag scan, herken en factuurverwerking 2023

Laat je informeren over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van scannen & herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking. Wat zijn alternatieven voor Dizzydata en welke kansen biedt eFactureren en Peppol. Kortom: welke toepassingen zijn voorbereid op de toekomst van morgen.
Meer informatie en aanmelden.
 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED