Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Fujitsu lanceert platform voor AI en machine learning: Fujitsu Kozuchi

Plaatsingsdatum 27-04-2023
Berichtdatum 26 april 2023

Tijdens Activate Now Technology Summit in Madrid heeft Fujitsu haar gloednieuwe AI-platform gelanceerd (codenaam: Kozuchi). Het nieuwe platform geeft commerciële gebruikers wereldwijd de beschikking over krachtige technologieën op het gebied van AI en Machine Learning.

Dankzij Kozuchi kunnen organisaties uit bijvoorbeeld: productie, detailhandel, financiën en gezondheidszorg, geavanceerde AI-technologie gebruiken als oplossing voor hun zakelijke uitdagingen. Om ervoor te zorgen dat bedrijven de juiste combinatie van AI-oplossingen kiezen en uiteindelijk succesvol toepassen in hun bedrijfsvoering, maakt het platform gebruik van toonaangevende AI innovation components en -core engines.

Fujitsu Kozuchi beschikt over best-of-breed tools, zoals: Fujitsu AutoML voor het geautomatiseerd genereren van machine learning modellen, Fujitsu AI Ethics for Fairness voor het testen van de rechtvaardigheid van AI-modellen, Fujitsu AI en Fujitsu Wide Learning voor casual- en wetenschappelijke gebruikers. Ook is er toegang tot open-source software (OSS) en AI-technologieën van partnerbedrijven.
 

Categorie(n) Branche > Financials, Robotic (accounting), ICT Innovatie
Bronvermelding Fujitsu
Internet URL Fujitsu

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED