Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

USoft low-code platform ingezet voor ERP binnen VanDrie Group

Plaatsingsdatum 13-07-2023
Berichtdatum 13 juli 2023

VanDrie Group, actief op het gebied van kalfsvlees, kalvervoeders en kalfsvellen, start een strategische samenwerking met USoft. De keuze om af te stappen van standaardsoftware voor het bedrijfskritische ERP-systeem was geen gemakkelijke, maar wel een heel bewuste. VanDrie kiest bewust voor de flexibiliteit om naar eigen inzicht aanpassingen te doen in de software.

De nadruk ligt hierbij op het beschikbaar maken van specifieke functionaliteiten voor onder andere het voldoen aan de snel veranderende Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Het USoft low-code platform maakt het mogelijk om naar eigen inzicht unieke bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Automatiseren van bedrijfsregels
Met het low-code platform van USoft bouwen organisaties innovatieve en bedrijfskritische applicaties die exact aansluiten op de visie en context van de organisatie. De kracht van het USoft ontwikkelplatform zit hem in het automatiseren van de bedrijfsregels van de organisatie. De eenvoud en begrijpelijkheid die door het USoft platform mogelijk worden gemaakt, maken het gezamenlijk vanuit IT en business inrichten en aanpassen van processen snel en flexibel. Dit maakt bedrijfskritische systemen niet alleen robuuster en kwalitatief zeer sterk, maar ook veel wendbaarder.
 

Categorie(n) Soort > ERP, ICT Innovatie
Bronvermelding USoft
Internet URL USoft

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Bring kiest low-code platform van USoft voor beter inzicht in transport [31-08-2023]

Twee op de drie managers stelt dat real-time informatievoorziening aankomende jaren een grotere rol krijgt [10-01-2023]


Onerzoeksbureau GBNED