Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Ondersteun je klanten optimaal door online samenwerking

Plaatsingsdatum 26-09-2023
Berichtdatum 26 september 2023

Wie werkt er tegenwoordig niet in de cloud? In de afgelopen jaren is de manier waarop bedrijven met klanten omgaan ingrijpend veranderd. De opkomst van de digitale revolutie heeft ervoor gezorgd dat bedrijven in staat zijn om hun klanten beter te bedienen dan ooit tevoren. Bij veel bedrijven zijn de voordelen van deze nieuwe manier van werken al bekend: activiteiten kan je indien nodig snel bijsturen, communicatie gaat niet meer alleen over de telefoon en diensten worden eenvoudiger gedigitaliseerd. Daarmee verandert ook de werkwijze van werknemers. Bovendien wordt de samenwerking en data-uitwisseling tussen kantoren en klanten een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Ook jij hebt natuurlijk te maken met de veranderingen die een verregaande digitale samenleving vereisen. De ontwikkelingen gaan razendsnel en actueel inzicht en snel kunnen bijsturen en adviseren is belangrijker dan ooit. Toch kan het lastig zijn om niet alleen je eigen medewerkers, maar ook je klanten te overtuigen van het belang en de voordelen van digitaal samenwerken.

Als financieel adviseur wil je jouw klanten zo goed mogelijk helpen en inzicht geven in hoe hun bedrijf ervoor staat. Je geeft advies in moeilijke tijden maar coacht zeker ook ondernemers die juist een explosieve groei doormaken. Zo heeft iedere klant een andere aanpak nodig. Om al deze verschillende klanten te ondersteunen op basis van actuele gegevens en, waar nodig, snel bij te kunnen sturen, is het omarmen van de technologische ontwikkelingen essentieel.

Door online samen te werken kan je je klanten op een efficiënte en effectieve manier ondersteunen. Het biedt klanten de mogelijkheid om snel en gemakkelijk hulp te krijgen zonder dat ze continu het kantoor bestoken met vragen en belletjes.

Wij hebben een stappenplan voor je opgesteld dat jouw kantoor helpt deze transitie zo eenvoudig mogelijk te maken.

Download de 5 stappen.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Visma

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Bedrijven moeten stoppen met vragen van onnodige persoonsgegevens [22-03-2024]

Visma Software Partner Awards [09-02-2024]

Visma: in het vierde kwartaal van 2023 zeven overnames gerealiseerd [25-01-2024]

Een slimme manier van werken - Visma eAccounting Accountancy [15-12-2023]

Visma: E-mailen via AutoInvoice gratis vanaf 1 juli 2023 als opmaat naar e-facturatie via de zogenoemde PeppolFirst techniek [22-07-2023]


Onerzoeksbureau GBNED