Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Simplicate automatiseert facturatie door integratie met Peppol

Plaatsingsdatum 24-10-2023
Berichtdatum 24 oktober 2023

Software scale-up Simplicate lanceert een nieuwe integratie met Peppol. Hiermee leveren gebruikers van Simplicate facturen rechtstreeks af in de administratie van de klant in plaats van facturen te mailen en vervolgens handmatig over te typen.

De integratie is een welkome uitbreiding voor klanten van Simplicate die voor overheden werken. Overheden stellen leveranciers namelijk verplicht om facturen volgens de op Europees niveau afgesproken UBL-standaard aan te leveren. Het netwerk van Peppol werd dan ook in Europees verband ontwikkeld.

Met Peppol worden facturen automatisch uitgelezen, waardoor overtypen niet meer nodig is. Het is een efficiënte en veilige manier van facturen afhandelen. Ook klanten die niet voor overheden werken, zullen de voordelen van de integratie ervaren. De werkwijze zorgt onder andere voor een snellere verwerking, waardoor facturen eerder betaald worden en spookfacturen voorkomen worden.
 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Tech startups, Soort > Practice management software (en uren), Soort > (Elektronisch) factureren, UBL en Peppol
Bronvermelding Simplicate
Internet URL Simplicate

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Simplicate sluit zich aan bij de Blinqx organisatie [05-04-2024]

Accountancy Benchmark Report 2024 Q1 [09-03-2024]

De klantreis in één online systeem van Simplicate - ontdek het op de Praktijkdag Practice Management [16-04-2022]


Onerzoeksbureau GBNED