Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

VISMA | RADAR: Urenregistratie versus Abonnementen, welke aanpak is de juiste keuze

Plaatsingsdatum 21-01-2024
Berichtdatum 18 januari 2023

Als accountant sta je soms voor de uitdaging om te bepalen hoe je jouw diensten het beste in rekening kunt brengen. Bij Radar begrijpen we dat er geen one-size-fits-all antwoord is, en daarom bieden we flexibiliteit om te kiezen wat het beste bij jou past.

Je kunt ervoor kiezen om je diensten aan te bieden tegen een vaste prijs. Dit kan zowel overzichtelijk zijn voor jou als voor je klanten, en het elimineert verrassingen in de factuur.

Een andere optie is het afspreken van een vaste prijs in combinatie met meerwerk. Hiermee behoud je transparantie en geef je klanten duidelijkheid over de totale kosten, terwijl extra werkzaamheden apart worden belast.

En natuurlijk is er de mogelijkheid om te factureren op basis van uren. Dit is ideaal voor projecten waarvan de omvang vooraf moeilijk te bepalen is.

Bij Radar zijn alle combinaties mogelijk, zodat je flexibel kunt blijven in je aanpak. En zelfs als je besluit over te schakelen van de ene methode naar de andere, behoud je het overzicht.
   

Categorie(n) Soort > Practice management software (en uren), Branche > Dienstverlening, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding VISMA | RADAR
Internet URL VISMA | RADAR

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED