Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Yuki: Ontdek de gloednieuwe Automatiseringsmonitor

Plaatsingsdatum 28-02-2024

Een monitor die niet alleen inzicht, maar ook concrete verbeterpunten biedt om je boekhouding te automatiseren - en dat zónder verlies van controle? Daar staat Yuki’s Automatiseringsmonitor voor. We zijn als uitdager in de accountancysector dan ook enorm trots om onze monitor te introduceren als eerste boekhoudsoftware. Op deze manier zetten we onze visie extra kracht bij: accountants ontzorgen aan de hand van volautomatische herkenning en verwerking van documenten.

De meerwaarde van de Automatiseringsmonitor
Automatisering staat bij Yuki hoog in het vaandel. Het zit ingebakken in onze kern. De grootste meerwaarde van onze Automatiseringsmonitor vormt dan ook de sterke verbetering van de automatische verwerking. Automatisch betekent bij Yuki: volledig automatisch. Een document wordt automatisch herkend, geboekt en gekoppeld. Wel zo makkelijk, want waarom zou je repetitieve taken telkens zelf uitvoeren, als onze software dat ook kan?

Dankzij de nieuwe, uitgebreide monitor krijg je veel meer inzicht in - en grip op - het automatiseringsproces. Het resultaat? Meer efficiëntie, meer automatisering en meer tijdswinst voor jouw kantoor! Yuki’s Automatiseringsmonitor geeft je concrete verbeterpunten, waardoor je nauwkeurig je automatisering kunt optimaliseren.

Je ziet in één oogopslag wat de huidige automatisering score van een boekhouding is. En dankzij de voorgestelde acties weet je meteen wat je aandacht nodig heeft en hoe je de score efficiënt kan verbeteren. Zo kan je eenvoudig dubbele relaties samenvoegen of verwijderen, foutieve standaardwaarden aanpassen of nieuwe OCR-herkenningsregels aanmaken in de monitor zelf.
  

 

Categorie(n) SAAS, Cloud Computing, Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie, Soort > Boekhoudsoftware, Robotic (accounting) en AI
Bronvermelding Yuki
Internet URL Yuki

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Yuki: de volgende stap in onze herkenningssoftware [01-02-2024]

Yuki voert belangrijke verbeteringen door in de documentherkenning [05-12-2023]

YUKI: Efficienter en veiliger boekhouden dankzij e-facturatie via Peppol [09-12-2022]

Yuki koppelt met practicemanagement van AdminPulse [26-11-2022]

Yuki introduceert Sustainability Award [11-10-2022]


Onerzoeksbureau GBNED