Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Deel wordt marktleider in global payroll met overname PaySpace

Plaatsingsdatum 05-03-2024
Berichtdatum 5 maart 2024

Deel, het alles-in-één HR- en Payroll platform, kondigt vandaag de overname aan van PaySpace. Dit is een van de grotere overnames van Deel tot nu toe. PaySpace beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in payroll-technologie en levert payroll-systemen en HR-diensten aan meer dan 14.000 klanten in 44 landen in Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. Met haar omvang, expertise en baanbrekende payroll-technologie biedt PaySpace een ongeëvenaarde schaal en bereik. Onder de klanten bevinden zich multinationals uit diverse sectoren, waaronder Heineken, Deloitte, Volvo, Coca-Cola Beverages en Puma.

Altijd en overal beschikbaar
Door de overname van PaySpace wordt Deel de eerste wereldwijde payroll & Employer of Record (EOR) aanbieder met haar eigen full-stack payroll engine. Dit geheel gelokaliseerd in vijftig landen en geïntegreerd in Deel’s product suite. Hiermee verhoogt Deel de kwaliteit van haar platform en biedt het haar klanten als enige in de markt één dashboard met een gebruiksvriendelijke interface voor het beheren van hun wereldwijde teams. Hiermee krijgen bedrijven meer controle en blijven ze gemakkelijk up-to-date over lokale wet- en regelgeving die belangrijk zijn voor hun werknemers. Ook worden processen efficiënter, payroll-cycli sneller, en kunnen ze op elk gewenst moment wijzigingen aanbrengen in hun payroll.
Dankzij de eerdere overname van PayGroup, een vooraanstaande payroll-aanbieder in Azië-Pacific, beschikt Deel nu over de complete HR-stack: entiteiten, lokale teams (juridisch, HR, payroll) en lokale payroll-systemen verspreid over zes continenten. De ambitie van Deel voor de komende vier jaar is om honderd landen te bedienen met eigen payroll-systemen. Deze overname is een belangrijke stap in die richting.

Enkelvoudig systeem in de cloud
De eigen technologie van PaySpace is een cloud-native framework ontworpen als één systeem. Het platform maakt eenvoudige configuratie mogelijk om extra landen toe te voegen via lokalisatie. Normaal gesproken kosten deze lokalisatieprojecten jaren om te voltooien, maar met de innovatieve technologie van PaySpace kan lokaliseren aanzienlijk sneller dan bij elke andere payroll-provider.
  

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, SAAS, Cloud Computing, Branche > Financials
Bronvermelding Deel
Internet URL Deel

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

HRTech bedrijf Deel lanceert Global Payroll: service om internationale personeelsbestand te managen [28-06-2022]


Onerzoeksbureau GBNED