Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Gemeente Haarlemmermeer kiest voor HR-software van AFAS

Plaatsingsdatum 05-04-2024
Berichtdatum 5 april 2024

Gemeente Haarlemmermeer heeft de stap gezet in de richting van modernisering door te kiezen voor de HRM-software van AFAS. Deze overstap belooft niet alleen een revolutie in het digitaliseren van hun interne processen, maar zal ook een aanzienlijke verbetering betekenen in termen van gebruiksgemak voor zowel het management als de medewerkers.

Leon van Elk: “Als Clustermanager HRM heb ik van dichtbij ervaren welke uitdagingen we tegenkwamen met ons oude HRM-systeem voordat we de overstap maakten naar AFAS. Het ontbreken van directe invoer aan de bron was een groot struikelblok, waardoor we overspoeld werden met handmatige taken via papieren formulieren. Daarnaast ontbraken slimme workflows, wat het voor onze managers moeilijk maakte om soepel wijzigingen door te voeren. Dit resulteerde niet alleen in een gebrek aan overzicht voor het management, maar maakte het hele gegevensverwerking proces onoverzichtelijk.”

De nieuwe werkwijze
Met de keuze voor AFAS-software verwacht gemeente Haarlemmermeer aanzienlijke veranderingen in hun HRM-processen. De focus ligt op gebruiksgemak voor zowel het management als de medewerkers. Leon vertelt: “Gemeente Haarlemmermeer wil haar interne processen in grote mate kunnen stroomlijnen door meer te automatiseren. Het gebruik van verplichte velden zal de foutmarge aanzienlijk verminderen, waardoor taken in één keer correct worden uitgevoerd. Overbodige stappen in het proces zullen tot het verleden behoren. Het doel is niet alleen efficiëntie, maar ook een hoger gebruiksgemak met o.a. de implementatie van de AFAS Pocket app.”

Meer over AFAS.
  

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Branche > Dienstverlening
Bronvermelding AFAS

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Onderzoek van AFAS Software: digitalisering een van de oplossingen voor verlichten personeelstekort in de bouwsector [15-12-2023]

Hegeman Bouw & Infra kiest voor software van AFAS [05-04-2023]

AFAS: door digitalisering personeelstekort in bouw terugdringen [19-01-2022]

Hogeschool Saxion stapt over op de software van AFAS [08-07-2021]

AFAS lanceert SB+ [23-06-2021]


Onerzoeksbureau GBNED