Softwarepakketten.nl

Archief Onderzoek

Pakketsoort - Planning & Control > Soort > Planning en control

[ 1 ] tot [ 5 ] van totaal [ 5 ] berichten

ICT Financials softwaregids 2017 (05-11-2016)
De "ICT Financials softwaregids 2017" geeft een nadere specificatie en toelichting van het model "CFO software landscape" en inzicht in het gerelateerde aanbod van standaard software gericht op de CFO. Het gaat om tientallen softwaresystemen, voor een belangrijk deel internationaal van aard.

Optimaliseer uw bedrijfsplanning: budgettering en forcasting (23-04-2015)
Volgens onderzoek van het gerenommeerde research instituut BARC is door de financiële crisis het belang van budgetteren en forecasting sterk toegenomen. 69 Procent van de ondervraagden geeft de hoogste prioriteit aan het planningsproces. Het planningsproces blijft zelden meer dan een jaar stabiel, 49 procent past de planning daarom minstens ieder half jaar aan.

Marktanalyse Corporate performance management (CPM) software 2014 (14-02-2014)
Onder de noemer CPM beoogt dit rapport inzicht te geven in software voor in elk geval: Budgettering, Planning en Forcasting. Eventueel aangevuld met functies voor: Consolidatie, Analyse, Grafische (management) dashboards, what-if scenario's, Kostprijscalculatie, Scorecards, Managementrapportages en Business Intelligence.

Marktanalyse consolidatiesoftware 2013/2014 (28-09-2013)
Dit rapport geeft inzicht in de functionaliteit waarop consolidatiesoftware geselecteerd kan worden en de beschikbare consolidatiesoftware met daarbij behorende eigenschappen.

Activity Based Costing (ABC): uw verborgen kosten ontdekken (13-03-2013)
Herinnert u zich activity based costing nog, oftewel ABC? Als dit onderwerp nieuw voor u is: ABC is een manier om de kosten van een product of dienst te bepalen, gebaseerd op de resources die zijn gebruikt voor de operationele activiteiten.


Onerzoeksbureau GBNED