Softwarepakketten.nl

Archief Software nieuws

Pakketsoort - Salaris- en HRM-software > Soort > Loon-, salaris- en HRM software

[ 301 ] tot [ 325 ] van totaal [ 325] berichten

Alpro kiest voor Oracle PeopleSoft HCM (30-03-2010)
Alpro, Europees marktleider in dranken en voeding op basis van soja, heeft Oracle PeopleSoft HCM geïmplementeerd. Dat gebeurde via een outsourcing contract met SD Worx, Europees HR-dienstverlener.

Rostar CAS 5 versnelt doorbraak zelfroosteren (30-03-2010)
Paralax introduceert Rostar CAS 5. In de nieuwste versie van de personeelsplanningsoftware zijn de mogelijkheden voor medewerkerparticipatie in het planproces, beter bekend als zelfroosteren, nog verder uitgebreid. Zelfroosteren staat momenteel volop in de belangstelling bij zowel werknemers als werkgevers en is in meerdere branches onderdeel van de CAO-gesprekken.

AFAS automatiseert interne bedrijfsvoering AFM (19-03-2010)
AFAS levert aan de Autoriteit Financiële Markten (AFM) het programma AFAS Profit als strategische applicatie voor het automatiseren van de gehele interne bedrijfsvoering. Met ingang van dit jaar zullen onder meer de interne berichtgeving rond bedrijfsvoering en de personeelsadministratie bij de AFM via het softwarepakket van de Leusdense softwareleverancier geregeld worden.

VieJa Utrecht besteedt salarisverwerking uit aan UNIT4 Consist (10-03-2010)
VieJa Utrecht, een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld in de regio Utrecht, heeft gekozen voor EMIS Online, de online HRM- en salarissoftware van UNIT4 Consist, specialist in bedrijfssoftware voor middelgrote bedrijven. In oktober 2009 ondertekenden beide partijen een overeenkomst waarna het systeem afgelopen januari operationeel werd. Met het nieuwe systeem gaat Vieja Utrecht de loonadministratie van haar 130 medewerkers bijhouden.

P&O Services kiest voor SaaS-platform van OTYS (03-03-2010)
Vanaf heden werkt P&OServices met de software van OTYS Recruiting Technology, ontwikkelaar van werving- en selectie software. P&O Services biedt creatieve oplossingen voor loopbaanontwikkeling van medewerkers en bestuurders in de zorg en bij de overheid. Met behulp van het SaaS-platform van OTYS heeft P&O Services een aantal moderne verbeterslagen gemaakt, zoals het inzetten van social media bij personeelsvraagstukken en een soepele afwikkeling van het aan het werk helpen van medewerkers, het overnemen van arbeidscontracten, loopbaanontwikkeling en outplacements.

Unit4 neemt IBS Consist over van International Business Systems (IBS) (23-02-2010)
Business softwarebedrijf UNIT4 en IBS, leverancier van software voor groothandels en distributiebedrijven, hebben een overeenkomst gesloten over de overname van IBS Consist door UNIT4. IBS behoudt zijn Nederlandse activiteiten IBS Enterprise (ERP-software) en Iptor (ICT-dienstverlening).

Nieuwste Oracle talentbeheer-software beschikbaar zonder upgrade van PeopleSoft HR-oplossing (22-02-2010)
Oracle heeft Oracle's PeopleSoft Talent Management 9.1 toegevoegd aan PeopleSoft HCM Integrations zodat de talentbeheertoepassing eenvoudig is te koppelen met bestaande PeopleSoft Human Resources-applicaties.

Scholengemeenschap implementeert HRM/Payroll-oplossing van AFAS ERP Software (12-02-2010)
Scholengemeenschap Christelijk Voortgezet Onderwijs Zuid-West Fryslan is onlangs als eerste onderwijsinstelling live gegaan met het HRM/Payroll-pakket van AFAS: Profit HRM/Payroll.

Nieuw: Salarisspecificaties via mijn bank (10-02-2010)
Bluem heeft loket.nl aangesloten voor de Digitale nota ViaMijnBank service. Dit betekent dat dit jaar 400.000 werknemers de optie hebben om hun salarisstrook voortaan digitaal in hun bankportaal te ontvangen.

DBS levert als eerste formulieren via Digipoort aan UWV (28-01-2010)
Softwareontwikkelaar DBS voegt de module Verzuimmanagement toe aan het softwarepakket DBS Talent. Met deze module biedt DBS de mogelijkheid om formulieren rechtstreeks digitaal bij het UWV aan te leveren. DBS is het eerste bedrijf dat de mogelijkheden van Digipoort benut. Via deze portal kunnen bedrijven digitaal diverse meldingen doen op verzuimgebied: van ziek- en betermeldingen tot en met zwangerschaps- en bevallingsverlof (WAZO) en langdurige arbeidsongeschiktheid.

PaperlinX kiest voor e-HRM-software van IBS (26-01-2010)
Papierfabrikant PaperlinX Netherlands BV kiest de software van IBS voor de ondersteuning van zijn HR-processen. De e-HRM- en Payroll-software wordt gebruikt bij alle Nederlandse vestigingen van PaperlinX en zijn werkmaatschappijen. Beide organisaties ondertekenden hiervoor een samenwerkingsovereenkomst.

Ziekenhuis St. Jansdal kiest voor efficiency en tijdwinst (14-01-2010)
Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk heeft voor de software van IBS gekozen voor de ondersteuning van zijn HR-processen. De organisaties ondertekenden hiervoor onlangs een samenwerkingsovereenkomst. De software is aangeschaft voor het automatiseren van de HR-processen ter ondersteuning van de 1.700 medewerkers van de zorginstelling.

AFAS automatiseert salaris– en personeelsadministratie Meander Medisch Centrum (13-01-2010)
Met ingang van 1 januari 2010 is Meander Medisch Centrum overgestapt op de HRM/Payroll-software van AFAS ERP Software. De ruim 3500 medewerkers van Meander beschikken nu over een persoonlijke HR-portal via AFAS. Ook ontvangen de medewerkers hun loonstrook voortaan digitaal. De implementatie van de nieuwe software is in zes maanden tijd afgerond.

IBS versterkt zorgpropositie in de markt (02-12-2009)
IBS, gespecialiseerd in bedrijfssoftware voor middelgrote bedrijven, heeft strategisch gekozen voor een samenwerkingsverband met Nocore Group B.V. en PlanningIT. Gezamenlijk kunnen de drie bedrijven één complete oplossing voor zorg- en welzijnsorganisaties aanbieden waarin alle administratieve processen geïntegreerd zijn en waarbij desgewenst het totale IT-beheer en salarisverwerking uit handen wordt genomen.

Raet verstevigt marktleiderschap op het gebied van uitbesteden van personeels- en salarisadministratie door recente deals (13-11-2009)
Raet, de grootste HR- en salarisspecialist in Nederland, is door de recent gesloten contracten met onder andere IT-concern IBM en zorgonderneming Beweging3.0 sterk gegroeid en daarmee de marktleider om de personeels- en salarisadministratie aan uit te besteden. Eerder kozen ondernemingen zoals GVB Amsterdam, Getronics, Maasstad Ziekenhuis, Arcadis Aqumen, TNS Nipo en MeanderGroep al voor Raet als partner voor uitbesteding van HR- en salarisprocessen.

Beweging3.0 wil met uitbesteding aan Raet HR verder professionaliseren (05-11-2009)
Zorgonderneming Beweging3.0 en Raet, de grootste HR- en salarisspecialist in Nederland, hebben in oktober een tienjarige overeenkomst getekend voor de uitbesteding van de personeels- en salarisadministratie. Beweging3.0 legt de lat hoog voor Raet: door de uitbesteding verwacht de grote zorgonderneming niet alleen een verbetering van kwaliteit en continuïteit te bereiken, maar ook een flink efficiency-voordeel en professionalisering van HR.

Nmbrs® zet nieuwe standaard online salaris- en personeelsadministratie (04-11-2009)
Met de introductie van de webapplicatie Nmbrs® hebben de salarisexperts van Nmbrs BV een revolutionaire doorbraak bereikt op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Met Nmbrs® (spreek uit: numbers) is nu voor het eerst een complete online-applicatie beschikbaar waarmee zowel kleine als grote ondernemingen en accountantskantoren hun salarisadministratie en personeelsbeleid kunnen beheren.

MSS (Manager Self Service) online beschikbaar (29-10-2009)
Enige tijd geleden heeft loket.nl, met groot succes, ESS (Employee Self Service) geïntroduceerd. Hiermee heeft de werknemer zelf online inzage in loonstroken, jaaropgaves, vakantiedagen en persoonsgegevens. Loket.nl, de online applicatie voor salaris- en personeelsadministratie, staat niet stil. In de laatste release is de functionaliteit MSS (Manager Self Service ofwel werkgeverstoegang) toegevoegd. Op deze manier kunnen eindverantwoordelijken zelf dossiers bijhouden van medewerkers waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

Winnaars AFAS Awards 2009 bekend (26-10-2009)
Tijdens een sfeervol gala in het Da Vinci Theater in Leusden heeft AFAS ERP Software vorige week de winnaars bekend gemaakt van de AFAS Awards 2009. De awards werden voor het tweede jaar achtereen uitgereikt aan bedrijven en organisaties die maximaal gebruik maken van Profit, het softwarepakket van AFAS, en hiermee de interne bedrijfsautomatisering naar een hoger plan tillen.

Stichting Valkenhof kiest voor efficiëntie: IBS-software optimaliseert administratie HR-proces (13-10-2009)
Stichting Valkenhof, een centrum voor verpleging en verzorging van senioren, kiest de software van IBS voor de ondersteuning van haar HR-processen. Beide organisaties ondertekenden hiervoor onlangs een samenwerkingsovereenkomst. Met behulp van deze geïntegreerde e-HRM & Payroll software verloont Stichting Valkenhof haar 750 medewerkers voortaan zelf. Dit scheelt geld en tijd.

AFAS en PAT Learning Solutions integreren HRM en e-learning (09-10-2009)
De integratie van AFAS Profit met de elektronische leeromgeving Pulseweb vormt de basis van het 'AFAS certified partnership' van PAT Learning Solutions. De unieke combinatie van AFAS Profit en PulseWeb geeft organisaties in diverse sectoren, waaronder de zorg, retail en transport, toegang tot een zeer geavanceerde en gebruiksvriendelijke HRM-, kennis- en leeromgeving.

Oracle introduceert nieuwe PeopleSoft Enterprise Human Capital Management en PeopleTools (05-10-2009)
Oracle maakt de nieuwste versie van Oracle's PeopleSoft Enterprise beschikbaar. De updates betreffen PeopleSoft Enterprise Human Capital Management (HCM) 9.1, PeopleSoft Enterprise PeopleTools 8.50, PeopleSoft Enterprise Learning Management 9.1 en PeopleSoft Enterprise Portal 9.1.

Raet neemt Edukaat en Caso over van Randstad HR Services (02-10-2009)
Raet, de grootste HRM- en salarisspecialist in Nederland, en Randstad hebben gisterevoorgenomen overname van een deel van de activiteiten van Randstad HR Services inonderwijssector geëffectueerd. De transactie omvat zowel de HR en Payroll softwareproducten Edukaat en Caso als de bijbehorende diensten, de medewerkers, activiteiten, expertise en klantcontracten. Op 2 juli 2009 was al een intentieovereenkomst getekend.

e-HRM softwarepakket 'De HR Manager' gekoppeld aan salarispakket WinSalar (10-09-2009)
In september 2009 komen Nova Business Software en SALAR Nederland met een koppeling tussen de softwarepakketten De HR Manager en WinSalar. Gezamenlijk bedienen beide softwareleveranciers ruim 3.000 klanten door heel Nederland en zijn in vrijwel alle branches actief.

Raet voegt module Opleidingsmanagement aan haar portfolio toe (08-09-2009)
Raet heeft de Trainingbase software van Koppelaar Training Management Software (KTMS) overgenomen. De module, welke gentegreerd wordt binnen Raet Online, biedt organisaties ondersteuning bij het plannen van trainingen en opleidingen van hun medewerkers.

Grootste sociale werkvoorzieningsorganisatie Licom kiest Unit 4 Salaris (07-09-2009)
Licom, een onderneming die diensten verleent op het gebied van arbeidsmarkttoeleiding en daarbij de grootste sw-organisatie van Nederland, gaat de lonen van haar 5.000 werknemers verwerken met Unit 4 Salaris.

IBS verbetert informatievoorziening bij Waterschap Rijn en IJssel (11-08-2009)
Met het realiseren van project Vivaldi bereikt Waterschap Rijn en IJssel een belangrijke mijlpaal in het verbeteren van de bedrijfsvoering en de dienstverlening. Na een uitgebreide selectie werd in juni vorig jaar gekozen voor IBS bedrijfssoftware. Vervolgens werden in recordtempo de financiële administratie, urenadministratie, projectadministratie, personeelsadministratie en salarisadministratie onder handen genomen.

SRA en AFAS ERP Software digitaliseren loopbaanmodel (15-07-2009)
Sinds kort kunnen SRA-Kantoren het SRA-Loopbaanmodel gebruiken in AFAS Profit. AFAS en SRA hebben in een gezamenlijk project het papieren model gedigitaliseerd en verwerkt in het standaardpakket Profit Competentiemanagement. Beide partijen spelen hiermee in op een toenemende behoefte van SRA-Kantoren aan een geautomatiseerd loopbaancompetentiemodel.

Raet neemt Caso en Edukaat over van Randstad HR Services (14-07-2009)
Randstad en Raet hebben overeenstemming bereikt over het voornemen om een deel van de activiteiten van Randstad HR Services in de onderwijssector over te nemen. Een intentieverklaring hiertoe is door beide partijen getekend.

Clusius College kiest als derde onderwijsinstelling voor Unit 4 Personeel & Salaris (08-07-2009)
Het Clusius College gaat als derde onderwijsinstelling over op Unit 4 Personeel & Salaris. Hiermee haalt de onderwijsorganisatie voor vmbo en mbo (met acht vestigingen in Noord-Holland) de salarisverwerking van haar 738 medewerkers in huis. Jarenlang is de salarisverwerking van het Clusius College verzorgd door een externe partij.

International Business Systems (IBS) annonceert IBS Enterprise op Windows (07-07-2009)
Het beursgenoteerde IBS, de nummer 1 in bedrijfssoftware, heeft naar aanleiding van de strategische koerswijziging de afgelopen maanden een groot aantal veranderingen doorgevoerd. Voortaan focust IBS zich wereldwijd op handel- en distributiebedrijven en daarnaast in Nederland ook op zakelijke dienstverleners en zorginstellingen.

HRsoft en AFAS ERP Software sluiten software-deal binnen zorgsector (07-07-2009)
Binnenkort ontvangen ruim 22.000 ziekenhuismedewerkers in Nederland identieke salarisstroken. Dat is één van de gevolgen van een deal die twee toonaangevende Nederlandse softwarebedrijven met zes grote algemene ziekenhuizen begin juli hebben gesloten.

Scholengemeenschap kiest voor HRM/Payroll-oplossing van AFAS ERP Software (26-06-2009)
AFAS ERP Software heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in 2009. De stichting voor Christelijk Voortgezet Onderwijs (CVO) Zuid-West Fryslan heeft als eerste scholengemeenschap gekozen voor het HRM- & Payroll-pakket van AFAS: Profit HRM/Payroll.

Zwolle verhoogt service voor werknemers met Raet Online (16-06-2009)
De gemeente Zwolle en Raet, de grootste HR- en salarisspecialist in Nederland, tekenen op maandag 15 juni een vijfjarige overeenkomst om Raet Online met alle tactische HR-modules gefaseerd in gebruik te nemen.

Allshare en ADP slaan handen ineen voor HRM-totaaloplossing (03-06-2009)
Om zowel medewerkers als managers te voorzien van een gebruiksvriendelijke totaaloplossing in HR-management, salaris- en personeelsadministratie, ontwikkelt salaris- en HR-dienstverlener ADP een webbased HRM-totaaloplossing voor middelgrote tot grote organisaties. ADP maakt hiervoor gebruik van de specialistische HRM-kennis van Allshare, die tot de top van Nederlandse e-HRM softwareontwikkelaars behoort.

Rostar CAS verwerkt sms-berichten in personeelsplanning (26-05-2009)
Rostar CAS van Paralax Planning Solutions is uitgebreid. De nieuwste versie van de planningsoftware kan sms-berichten ontvangen en verwerken. Hierdoor kan een openstaande dienst niet alleen via sms worden doorgegeven aan de mogelijk beschikbare medewerkers, maar ook automatisch worden ingepland.

Nova Business Software denkt aan de kleintjes (25-05-2009)
In deze tijd van economische neergang komt Nova Business Software met een actie waar je zelfs met een afgeslankt budget niet omheen kunt. Speciaal voor de kleine bedrijven biedt de softwareleverancier nu een personeelsinformatiesysteem op maat, met uiteraard een passende prijs.

AFAS Profit Payroll nu ook geschikt voor het Voortgezet Onderwijs (19-05-2009)
AFAS ERP Software heeft haar softwarepakket Profit nu ook geschikt gemaakt voor het Voortgezet Onderwijs. Met de toevoeging van de CAO Voortgezet Onderwijs kan Profit Payroll nu ook de verloningen in deze branche verzorgen. De functionaliteit wordt aangeboden via AFAS Online.

Mproof kondigt nieuwe release aan van HRM service management software (18-05-2009)
Mproof, leverancier van Clientele softwareoplossingen voor service management, servicedesk, shared services, klantensupport en selfservice, presenteert een nieuwe versie van haar HRM-oplossing binnen Clientele.


Onerzoeksbureau GBNED