Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Telers naadloos aangesloten op GreenCommerce

Plaatsingsdatum 10-12-2023
Berichtdatum 7 december 2023

Softwarebedrijf jem-id heeft een koppeling ontwikkeld die een naadloze aansluiting van telers op het verkoopsysteem van QPI realiseert. Met de nieuwe koppeling naar GreenCommerce kunnen de aangesloten telers van Oxin Growers eenvoudig gegevens uitwisselen met QPI over afspraken m.b.t. het logistieke proces. Door alle telers op dezelfde manier aan te sluiten, ontstaat er een uniforme werkwijze die bij zowel de telers als bij QPI voor meer efficiëntie zorgt.

Koppeling zorgt voor uniformiteit
Quality Produce International (QPI) is een importeur en exporteur van groenten en fruit. De meeste klanten van QPI komen uit Engeland, maar zitten ook in Spanje, Nederland en Duitsland. Klanten zijn vooral supermarkten en food catering. Door een groot scala aan telers aan zich te binden kunnen zij jaarrond producten leveren aan hun klanten. Zo werken zij veel samen met telers die zijn aangesloten bij Oxin Growers. Oxin Growers is één van de grootste telerscoöperaties van Nederland.

Ontwikkelingen in GreenCommerce
Binnen GreenCommerce is voor QPI nu een alternatieve manier van verwerking van orderregels instelbaar gemaakt. Dit betekent dat apart gecommuniceerde orderregels als één partij kunnen worden overgenomen in GreenCommerce. Het grootste voordeel hierbij is dat de verdere verwerking ook als één partij mogelijk wordt. Dit heeft een positief effect op bijvoorbeeld de ontvangst van de goederen, de verplaatsing naar een voorraadcel, het keurproces en verdere voorraadverwerking.
 

Categorie(n) Branche > Agrarische sector
Bronvermelding Jem-id
Internet URL http://www.greencommerce.nl


Onerzoeksbureau GBNED