Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen leverancier van pakket

Raadplegen pakketgegevens > Pakketleverancier

CreAim BV

Pakket Klantenportaal voor accountantskantoren
Omschrijving Eén online omgeving om uniform te communiceren met uw klanten
Leverancier CreAim BV
Prijsmodel

Zoeken op alle pakketten van deze leverancier (deze zoekfunctie verlaten)

Leverancier CreAim BV
Land [ NL ] Nederland
Website Naar website...
 
Leverancier informatie Creating information for Management

Profiel leverancier

Sinds 2001 biedt CreAim accountants, salarisadministrateurs en fiscalisten actuele en betrouwbare online software. CreAim is de specialist op het gebied van SBR/XBRL en eHerkenning en levert Portals aan grote-, middelgrote- en kleine accountantsorganisaties en salarisverwerkers.

CreAim heeft online software ontwikkeld waarmee het mogelijk is berichten en documenten met een digitale handtekening uit te wisselen. Aangiften, jaarrekeningen en kredietrapportages kunnen op eenvoudige wijze worden aangeleverd aan de Belastingdienst, KvK, CBS, banken en Digipoort. Daarnaast kunt u in PDF-documenten op eenvoudige wijze uw digitale handtekening opnemen.

Elektronische uitwisseling van bedrijfsgegevens via het internet vereist uiteraard een deugdelijke authenticatie én autorisatie van de ondernemer. CreAim heeft hiervoor geavanceerde, gebruiksvriendelijke oplossingen geïntroduceerd:
· CreAim Accountancy/Portal én de
· CreAim SBR-verzendmodule.
 
CreAim’s AccountancyPortal is speciaal bedoeld voor de communicatie en online samenwerking met uw klanten. Alle benodigde functionaliteiten zijn beschikbaar. CreAim’s SBR-verzendmodule kan vanuit ieder software pakket SBR-bestanden doorsturen naar Digipoort en de banken.
 
Als grootste aanleveraar aan de Belastingdienst, de KvK, Digipoort en de banken onderhouden wij nauwe contacten met deze organisaties. Hierdoor zijn wij in staat om snel en adequaat te reageren op eventuele problemen bij het uitwisselen van berichten. Met de oplossingen van CreAim ontlast u uw systeem- of applicatie-beheerder en klantbehandelaren van deze zorg.
 
De overheid heeft CreAim toegelaten tot eHerkenning. Dit betekent dat CreAim voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor het uitgeven van authenticatiemiddelen (waaronder PKIoverheid certificaten en eHerkenning) en het registreren van machtigingen (benodigd voor het ophalen van EKA’s, straks SBA).

Onerzoeksbureau GBNED