Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 20-12-2023
Pakket TIBOS
Omschrijving Reserveringssysteem recreatiebedrijven
Leverancier CAT Automatisering B.V.
Detailinformatie leverancier...
Website TIBOS
Prijsmodel
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Microsoft Windows
Pakketsoorten - Planning software
- Reservering software
Branches - Recreatie(branche)
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Modules pakket
statistiek
Door middel van de statistiekmodule kunnen uw cijfers grafisch worden verwerkt. Hierdoor wordt de interpretatie van de cijfers eenvoudiger en kunnen markttrends snel en eenvoudig geanalyseerd worden. De bijna onbeperkte analysemogelijkheden van bijvoorbeeld de bezetting en omzet zijn veelzijdig en zullen u wellicht nieuwe inzichten geven. Bovendien kunnende resultaten van deze analyses helder worden gepresenteerd, door de resultaten in kleur op sheets af te drukken.
eigenarenadm.
De eigenarenadministratie is een optionele module. Tibos ondersteunt vele afrekeningssoorten met eigenaren, zoals provisies, extra kosten, eenmalige afrekeningen, daghuurprijzen of gemengde procedures naar behoefte voor een vrij te kiezen periode of bij elke boeking.
allotmentbeheer
Het TIBOS allotmentbeheer is een aanvullende module waarmee verschillende allotments eenvoudig kunnen worden beheerd. De actuele inzet van de allotments kan op elk moment via het planbord worden bekeken.
boeken via internet
Via deze optionele Tibos module biedt u uw gasten de mogelijkheid om via het internet direct een vakantie te boeken op uw bedrijf. De gast geeft een voorkeur op voor een periode en bijvoorbeeld een campingplaats, vervolgens voert de koppeling direct een beschikbaarheidstest uit. De gast weet zo of de plaats vrij is tijdens de opgegeven periode. Na bevestiging wordt de reservering direct in het reserveringssysteem verwerkt. Handmatig inboeken van de reservering is hierdoor is het niet nodig.
PIN koppeling
U kunt door deze koppelingssoftware direct bedragen doorsturen naar een het PIN-apparaat. U hoeft dan niet meer eerst de bon af te drukken en deze vervolgens in te toetsen op de betaalautomaat. Tibos automatiseert deze handeling voor u en verwerkt deze vervolgens in het reserveringssysteem.
postcodes NED/DUITS
Tibos maakt het mogelijk om een koppeling te maken met het Duitse en Nederlandse postcodeboek. Dit biedt u de mogelijkheid om snel en correct uw gastgegevens te genereren. Middels de vraag aan uw gast; wat is uw postcode en huisnummer, zal het Tibos postcodeboek uw direct antwoorden met een juist gespelde straatnaam en woonplaats. Dit bespaart u, maar zeker ook uw gast, tijd!
slagboomsysteem
Met behulp van deze module kunt u binnen Tibos de Keyprocessor 3700 voor de slagboomkoppeling besturen. Zo kunt u onder andere de geldigheid van sleutels instellen, sleutels op de namen van uw gasten zetten, sleutels aanmaken voor vaste leveranciers en hulpverlenende diensten.

Profiel pakket
Tibos, het toeristisch informatie-, boekings- en organisatiesysteem, is het reserveringssysteem voor de 21e eeuw. De meest complete 32-bits Windows applicatie voor de verblijfsrecreatieve sector. Of het nu gaat om de automatisering van campings, bungalowparken, hotels, reisbureaus of verhuurkantoren, Tibos combineert een gebruiksvriendelijk systeem en een modulaire opbouw tot een veelzijdig concept. Dit betekent dat het Tibos systeem flexibel is in te richten en nagenoeg feilloos kan worden ingepast binnen uw organisatie.


Onerzoeksbureau GBNED