Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Wolters Kluwer (Alure)

Datum bijgewerkt 17-01-2023
Pakket Alure Online
Omschrijving Practice management software voor Accountantskantoren
Leverancier Wolters Kluwer (Alure)
Detailinformatie leverancier...
Website Alure Online
Prijsmodel Op aanvraag (klantspec)
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Microsoft Windows
Pakketsoorten - Declaraties en urenregistratie
- Digitaal dossierbeheer
- Portaal software
- Practice management software
- Relatiebeheer (CRM)
- Urenadministratie
Branches Dienstverlening > Algemeen
Dienstverlening financieel > Algemeen
- Accountants- en adm.kantoren
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Modules pakket
CRM
Alure CRM fungeert binnen uw kantoor als spin in het web van de clientinformatie die binnen uw kantoor, in verschillende applicaties, is vastgelegd. Het stelt uw client centraal. Altijd een up-to-date overzicht van alle informatie van uw client. Specifiek ontwikkeld voor het accountants en administratiekantoor. In Alure CRM legt u centraal en eenmalig al uw clientgegevens vast.
Uren & Declaratie
Met Alure Urenregistratie en –declaratie registreren al uw medewerkers snel en efficient alle gewerkte uren en kosten. Zowel centraal als decentraal. Of via Internet. Met de uitgebreide tariefstructuren, die u naar wens kunt combineren, legt u meteen de basis voor heldere declaraties. Hierbij kunt u nog tal van wijzigingen aanbrengen in bijvoorbeeld bedragen en teksten. Op een scherm alle informatie om per client de declaratie te kunnen beoordelen: Declaratie-, factuurhistorie en clientafspraken
Planning & Control
Met Alure Planning & Control heeft u een zeer krachtig instrument tot uw beschikking om de performance van uw kantoor te verbeteren, danwel te optimaliseren. Een betere inzet van mensen en middelen leidt uiteindelijk tot een efficiency-winst. De introductie van workflow functionaliteit biedt u bovendien de middelen om de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden op een opdracht/werkdossier te volgen.
Documentmanagement
Alle klanten in een digitaal pakhuis.
Met Alure kunt u per client een compleet elektronisch dossier aanleggen. Alure verzorgt voor u automatisch de opslag en het beheer van alle uitgaande en binnenkomende correspondentie, documenten en email. In meerdere bestandsformaten en op diverse locaties. Van jaarstukken tot en met contactnotities, van aangifte tot en met brief of e-mailbericht. Geautoriseerd en beveiligd.
Werkstromen
Met Alure Werkstromen bestuurt u overzichtelijk alle werkstromen en kantoorprocessen binnen uw bedrijf. U definieert, initieert, voert uit, bewaakt en archiveert alle relevante werkprocessen. Zo krijgt kwaliteitsbeheersing onder bestaande en aanstaande regelgeving structuur, maximale inzichtelijkheid en wordt een gedegen en controleerbare historie opgebouwd. Ongeacht de activiteit. Vanzelfsprekend is Alure Werkstromen volledig geintegreerd met de overige modules van Alure.
Alure Financieel
Alure Financieel is een uiterst krachtig en compleet financieel pakket dat speciaal is ontwikkeld voor accountants- en administratiekantoren. De basisversie van Alure Financieel biedt u dan ook al alle noodzakelijke functionaliteit om snel en zeer efficient een vlekkeloze administratie te voeren.
In de accountancy versie heeft de beschikking over een onbeperkt aantal administraties zonder meerprijs.
Alure Business Intelligence
Een compleet kant en klaar accountancy dashboard voorzien van alle ken- en stuurgetallen met Alure BI! Streeft u ook naar een gestroomlijnde organisatie waarin alle kennis en informatie feilloos op elkaar is afgestemd? Géén wirwar van gegevens, maar één krachtig instrument dat de informatie voor u verzamelt en presenteert? Dat is nu precies wat u bereikt met Alure Business Intelligence: de software waarmee u snelle en direct zichtbare bedrijfsanalyses maakt.
X-Portal
Gloednieuwe portal software van Innolan in combinatie met XBRL & SBR, aangifte management, koppelingen met financiële & fiscale systemen en document management / dossiers. X-Portal is geschikt voor kantoren die Alure als primaire oplossing gebruiken. Tevens kan X-Portal gecombineerd worden met een andere primaire oplossing. Alure wordt in dit geval slechts gebruikt voor het beheer van X-Portal. Kiezen voor X-Portal is dus platform onafhankelijk.

Profiel pakket
Winst boeken met Alure.
Met alle onzekerheden van alledag is er in ieder geval een zekerheid: wilt u uw rendement verbeteren dan ligt de sleutel daarvoor binnen uw onderneming(en). Daar kunt u immers onmiddellijk winst boeken. Met organiseren, communiceren, delegeren en controleren.

Alure is de oplossing van Innolan waarmee u de organisatie van uw relatiebeheer, opdrachtplanning en voortgangsbewaking, werkstromen, urenregistratie en declaratie, document management, financiele administratie, elektronische dossiervorming en managementinformatie op een lijn krijgt. Uw lijn.

Berichten met [ Alure Online ]

Verhogen productiviteit, genereren van advieskansen en het faciliteren van beter digitaal samenwerken (08-07-2022)
De medewerkers van Wolters Kluwer Tax & Accounting, zo’n 2300 mensen in Europa, hebben maar 1 doel voor ogen: zij willen de belangrijkste partner zijn van accountants, administrateurs en fiscalisten. Een partner, die haar klant ondersteunt met relevante (vaktechnische) informatie én slimme softwareoplossingen.
Bron: Wolters Kluwer Tax & AccountingOnerzoeksbureau GBNED