Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 25-12-2023
Pakket Freepack
Omschrijving Volledige administratie voor de flexmarkt
Leverancier Freepack Software BV
Detailinformatie leverancier...
Website Freepack
Prijsmodel Vaste prijs per maand voor onbeperkt aantal loonstroken en facturen. En de helpdesk ondersteuning is inbegrepen.
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Netwerkversie
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
- Digitaal dossierbeheer
- Loon- en salarissoftware
- Urenadministratie
Branches - Uitzend- en detacheringsbranche
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg Opzegtermijn van 3 maanden
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Modules pakket
Backoffice
De Freepack Backoffice is een complete basis voor uw uitzendadministratie. Het omvat alle benodigde functionaliteiten voor het verlonen en factureren van uitzendkrachten, inclusief uw volledige financiële administratie. Wilt u grip op uw bedrijfsvoering, uw eigen mensen verlonen en als bedrijf zelf NEN gecertificeerd zijn? Dan kiest u voor Freepack!
Frontoffice
1. Volledig CRM systeem voor het beheren van kandidaten en bedrijven; 2. Koppelingen met Social Media en Vacaturedatabanken, Textkernel; 3. Uitgebreide zoekmogelijkheden en matching; 4. Wijzigingen in Backoffice worden ook doorgevoerd in de Frontoffice en vice versa; 5. Snel opvoeren van nieuwe kandidaten via het inlezen van CV bestanden of CV’s via browser; 6. Agenda en mail functie met Outlook synchronisatie vanuit de Frontoffice
Modulair opgebouwd
Het uitzendsoftware pakket is modulair opgebouwd, dus uitermate geschikt om mee te groeien met uw onderneming. Denk aan een online urenmodule, verlofregistratie, filiaalbeheer, bedrijfseconomische analyse, en nog veel meer... Eventueel blijft ook gegevensuitwisseling met andere applicaties mogelijk.

Profiel pakket
Freepack Software is de complete formule voor de flexmarkt. Een front- en backoffice in één systeem waarbij alle data uit de voorkant (recruitment) en achterkant (backoffice) is gekoppeld.

Bovendien bevat Freepack een compleet geïntegreerd boekhoudpakket, dus met Freepack kun je alle processen van een uitzendbureau -van voor tot achter- automatiseren, inclusief de financiële administratie.

Het werken met een geïntegreerd systeem leidt ook tot minder verspilling (tijd en dus geld) voor het uitzendbureau en het levert meer nuttige informatie op.

Doordat de recruitment gekoppeld is met de achterkant van het systeem is bij de selectie al informatie over de cao- en het loon, pro-formaberekening direct beschikbaar.

Uiteraard is het pakket altijd up-to-date met de geldende CAO, wet- en regelgeving. Verder is het uitgebreid met handige signaleringen, rapportages, werkkostenregeling, fase- en pensioen, ET-regeling, etc.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en gratis demonstratie van de vele mogelijkheden van ons pakket.


Onerzoeksbureau GBNED