Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Visma Software B.V.

Datum bijgewerkt 25-12-2023
Pakket AccountView van Visma
Omschrijving Geavanceerde en betrouwbare software voor het MKB
Leverancier Visma Software B.V.
Detailinformatie leverancier...
Website AccountView van Visma
Prijsmodel
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Aantal stemmen [ 1 ] / Waardering gemiddeld [ 4.00 ]
Geef uw waardering over dit pakket...
 
Besturings systemen Netwerkversie
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
- Factureren
- Groothandelspakket
- Inkoopadministratie
- Logistieke softwaresystemen
- Projectenadministratie
- Relatiebeheer (CRM)
- Urenadministratie
- Verkoopadministratie
- Voorraad, artikel-, assortimentsbeheer
Branches
Pakket getest door

Getest [ 14-07-2003 ] / Gecertificeerd: J [ 14-07-2003 ]
Door: Algemeen (voor diverse doeleinden)
Gecertificeerd conform Duitse wetgeving (GOB inklusive IDW PS 880).
http://www.accountview.de/products/avwin/zertifizierung.htm

Getest [ 1-6-98 ] / Gecertificeerd: J [ 1-6-98 ]
Door: KPMG EDP Auditors
Eurocertificering; op alle punten accoord bevonden

 
Dienstverleners Twan van de Wiel
Detailinformatie...
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Inrichting
AccountView realiseert zich terdege dat vrijwel elk bedrijf behoefte heeft aan branche- of bedrijfsspecifieke software.
inkoop
Volledige integratie met de voorraadadministratie van AccountView, waardoor u volledige controle hebt op het hele traject, van bestelling tot en met de verwerking van de inkoopnota. De inkoop kan automatisch worden geregeld via bestelformules of via concept-bestellingen waarbij u keuzes maakt tussen leveranciers en artikelen.
verkoop
Snel en eenduidig factureren van producten en diensten is waar het bij de meeste bedrijven om draait. De AccountView-oplossing is zodanig van opzet dat het basissysteem door elk bedrijf kan worden gebruikt.

Op basis van speciale behoeften kunnen extra modules worden aangeschaft, zoals bijvoorbeeld Baliefacturering. Voor handelsbedrijven biedt dit de mogelijkheid tot vastlegging van het complete verkooptraject van order tot factuur.

algemeen handel
Verschillende handelsmodules zijn algemeen toepasbaar. Of u nu met verkoop-, inkoop- of voorraadmodules werkt: u kunt ze altijd uitbreiden met deze modules.
Projecten en uren
Modules waarmee u op elk moment kunt zien wat de resultaten zijn van vestigingen, afdelingen en externe projecten. Het ondersteunt het maken van voor- en nacalculaties, plus de facturering voor deze projecten. Door de uitgebreide projecthistorie en -analyse kunt u op werkelijk elk niveau details over een project boven tafel halen. Het factureringsgedeelte geeft u de volledige flexibiliteit om elke afgesproken vorm van factureren naadloos aan te laten sluiten op de financiele administratie.

Bovendien de complete registratie van de uren per werknemer per project: naast de registratie van uren tegen de door u gewenste interne en externe tarieven, biedt AccountView ook de mogelijkheid om gereden kilometers en kosten vast te leggen. Op basis hiervan kunnen automatisch declaraties worden afgehandeld. De ongekende flexibiliteit van AccountView komt echt tot z'n recht in combinatie met de module Facturering, waardoor u per client of project bedragen kunt aanpassen of uitstellen.
modulelijnen
Modulelijnen van AccountView Business en AccountView Team.
AccountView Business Software biedt standaardoplossingen voor alle bedrijfssituaties. Van accountancy tot relatiebeheer. Alle modulelijnen zijn modulair opgezet, zodat u alleen die functionaliteit aanschaft die u werkelijk nodig hebt. Vanzelfsprekend zijn alle lijnen volledig geintegreerd: welke combinatie van oplossingen u ook kiest: u krijgt van ons een geintegreerde applicatie.
telebankieren
Voor telebankieren kunt u kiezen uit modules voor (internationale) automatische betalingen en incasso, en voor het inlezen van bankmutaties. AccountView heeft een geavanceerde technologie ontwikkeld om bankmutaties automatisch te herkennen, waarbij de herkenning 'leert' van eerdere transacties. Met telebankieren bespaart u veel bankkosten, veel onnodig werk en stroomlijnt u het liquiditeitsbeheer.
orders
Van offertes tot ordergestuurde inkoop: automatische order- en backorderregistratie zorgt voor een zo efficient mogelijk voorraadbeheer. Door de handige prioriteitsfunctie bent u in staat flexibel in te spelen op veranderende situaties en wensen van uw klanten.
voorraad
Het hart van elke organisatie die artikelen op voorraad houdt. Door de volledige integratie tussen verkoop, inkoop en de financiele administratie hebt u een unieke visuele controle. AccountView ondersteunt de controle op de aansluiting tussen artikelbestand en grootboek door enorm krachtige controlefuncties.
accountancy
In alle opzichten spreekt er efficiency uit de complete modulelijn voor accountants. AccountView kent hulpmiddelen voor het inlezen van saldibalansen uit elk ander pakket, de gegevensuitwisseling tussen client en kantoor, en modules voor standaardcontroles. Neem contact op met de afdeling Accountancy voor meer informatie over Uren & declaraties, Uitwerken kolommenbalans en de controlefuncties voor het opstellen van de jaarrekening van clienten. Zie ook het afzonderlijke Accountancy-gedeelte van deze website.
CRM
Alle interessante gegevens over klanten en prospects kunt u vastleggen. Met de flexibele rapportagemogelijkheden in AccountView kunt u op elk gewenst niveau inzoomen op de aanwezige informatie. Overzichten per rayon of vertegenwoordiger zijn direct beschikbaar. De integratie met agenda's en planners is bij veel klanten een vast onderdeel van de complete automatiseringsoplossing.
Algemeen
Diverse modules die uw AccountView-configuratie tot een betrouwbaar en compleet geheel maken. Beveiliging en controlemogelijkheden geven u meer grip op uw administratie.
financiele adm.
AccountView kent verschillende volledig geintegreerde financiele uitbreidingsmodules, zoals Aanmaningen, Vaste activa, Budgettering, Consolidatie, Transitorische posten en Kostenverdeling. De financiele modulelijn onderscheidt zich door het complete en vergaande productaanbod. AccountView beschouwt de functionaliteit en het bedieningsgemak van de financiele modules als zijn visitekaartje.

Profiel pakket
AccountView Business Software biedt een flexibele oplossingen voor alle bedrijfssituaties door middel van eigen weergaves per gebruiker, gebruikersgroep of rol. Deze handige BusinessViews (c) kenmerken de applicatie die nog verder uitgebreid kan worden met een BusinessModeller, BusinessDimensions en een geintegreerde BusinessAlerter. Allemaal standaardtools die de klant in staat stellen om snel de applicatie naar de eigen wensen in te richten op een gestandaardiseerde wijze. De software is modulair opgezet, zodat u alleen die functionaliteit aanschaft die u werkelijk nodig hebt. Vanzelfsprekend zijn alle modulelijnen volledig geintegreerd; welke combinatie van modules u ook kiest, u krijgt een geintegreerde oplossing.

AccountView Team
AccountView Team is een compleet financieel basispakket. Het wordt standaard geleverd als netwerkuitvoering voor twee gelijktijdige gebruikers. Het kent een onbeperkt aantal administraties, dagboeken, kostenplaatsen, rapporten en eigen verslagen.


Onerzoeksbureau GBNED