Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Visma | CASH

Datum bijgewerkt 21-12-2023
Pakket CASHWeb (online pakket)
Omschrijving Online boekhouden via elke browser.
Leverancier Visma | CASH
Detailinformatie leverancier...
Website CASHWeb (online pakket)
Onderdeel van Dezelfde programmatuur als offline CASHWin.
Prijsmodel
Taal pakket NED/ENG
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Android
Browser (webbased)
Apple iOs
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
- Declaraties en urenregistratie
- Digitaal dossierbeheer
Branches Bouw > Algemeen (bouw- en installatiebranche)
DETAILHANDEL > Algemeen (food & non food)
Dienstverlening > Algemeen
Dienstverlening financieel > Algemeen
- Accountants- en adm.kantoren
Dienstverlening juridisch > Algemeen
Logistiek > Algemeen
Verenigingen en stichtingen > Algemeen
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
CASH Financieel
CASH Financieel is de kern voor uw bedrijfsvoering. Het programma beschikt over meer dan 200 programmafuncties waarmee u een moderne bedrijfsadministratie kunt voeren. Om met CASH te kunnen werken, heeft u niet meer nodig dan gezond verstand.
CASH Compact
CASH Compact is de 'kleine broer' van CASH Financieel. Deze module is speciaal ontwikkeld voor de kleinzakelijke gebruiker die zelf op een moderne manier een complete administratie wil voeren, maar (nog) geen behoefte heeft aan alle functies die CASH Financieel biedt.
CASH Compact Pro
CASH Compact Pro is een combinatie van veelgevraagde functies voor de boekhouding en facturering in een gebruiksvriendelijk softwarepakket, om uw hele administratie efficiënt te laten verlopen. Het geeft u snel een totaaloverzicht van alle belangrijke cijfers, zodat u uw organisatie goed kunt sturen en grip op uw zaak blijft houden. U kunt er eenvoudig zelf mee aan de slag.
CASH Facturering
Naast CASH Financieel kunt één van onze factureringsmodules kiezen om de efficiency van uw organisatie nog verder te verbeteren. CASH Facturering is ons meest uitgebreide factureringsmodule. Tevens vindt u facturering terug in de modules CASH Compact Facturering, CASH Compact Pro en CASH Projecten. Om vast te stellen welke module voor u het meest geschikt is, is van belang om te weten wat voor soort goeden en/of diensten u levert.
CASH Compact Facturering
De compacte factureringsmodule is geschikt voor de kleinzakelijke ondernemer. CASH Compact Facturering is een compacte versie van CASH Facturering met de meest gebruikte functionaliteiten. Met weinig inspanningen eenvoudig kunnen factureren.
CASH Consolidatie
Met deze module bespaart u veel tijd als u meerdere administraties samen wilt voegen tot één overzicht. Het is hiermee niet meer nodig de administratie handmatig samen te voegen tot één grote administratie. Uiterst geschikt voor bijvoorbeeld een Holding.
CASH Projecten
De module Projecten biedt praktische en pasklare oplossingen voor het beheren van projecten in financieel opzicht. Deze module werd ontwikkeld voor organisaties in de zakelijke dienstverlening. De module is voornamelijk bestemd voor accountants- en administratiekantoren, advocatenkantoren, reclamebureaus, overheidsinstellingen, ingenieurs- en adviesbureaus en andere organisaties met een projectmatige werkwijze. Voor bedrijven die uren leveren of tijdsregistratie willen bijhouden.
CASH Voorraad
Deze module is ontwikkeld voor ieder soort organisatie of bedrijf dat te maken heeft met inkoop/verkoop van goederen en het beheren van magazijnvoorraad. Bijvoorbeeld groothandelsbedrijven, detailhandel of organisaties die een magazijn aanhouden voor eigen gebruik. Daarnaast is deze module ook bestemd voor handelsbedrijven die een voorraad bijhouden om uit te kunnen leveren aan klanten.
CASH Productie
CASH Productie is geschikt voor productiebedrijven die klantordergericht werken, maar ook halffabricaten en eindproducten op voorraad hebben, die flexibel produceren en toch een gestructureerde administratie willen voeren. Ook deze module is gebaseerd op de aanwezigheid van CASH Voorraad.
CASH Service & Onderhoud
Deze module is ontwikkeld voor bedrijven die service of onderhoud verlenen op producten of installaties. CASH S&O is gebaseerd op de functionaliteit van CASH Voorraad en daarom alleen in te zetten in combinatie hiermee.
CASH CRM
Relaties zijn voor elk bedrijf van essentieel belang. Om hier zorgvuldig mee om te kunnen gaan, moet alle informatie overzichtelijk zijn vastgelegd en ook snel kunnen worden geraadpleegd. Met CRM staat de relatie centraal. Vandaar uit kunt u alles opvragen wat u wilt weten. De bedrijfsgegevens zelf, maar ook alle contacten die er zijn geweest: gespreksnotities, offertes, facturen, brieven en e-mailberichten.
CASH Personeel
CASH Personeel geeft direct inzicht in de gegevens (personalia, salarisgegevens, opleidingen, contractgegevens, autogebruik) en tijdsplanning van uw medewerkers. Op elk gewenst moment is informatie beschikbaar in de vorm van een weekagenda, waaruit de bezetting en beschikbaarheid van een of alle medewerkers (van een afdeling) blijkt.

Profiel pakket
Alles kan automatisch met Cash o.a. in- en verkoopfacturen automatisch boeken, om laten zetten in UBL via partners, automatische koppeling met de Belastingdienst, banken, Scanboeken, webshops, incasso en meer. Alle modules zijn all-in o.a. Helpdesk, onbeperkt aantal administraties en inlogcodes, gratis meewerkfunctie voor de boekhouder gratis CASHapp en gratis Cash Webservices (koppelingen met externen, zoals de bankenkoppeling).

Met een CASH Connect abonnement of door gebruik te maken van de Accountancyportal, kan de klant of ondernemer al zijn in- en verkoopfacturen mailen of door zijn leverancier laten mailen naar een unieke elektronische postbus waarna alle facturen automatisch worden ingeboekt. Daarnaast kan de klant ook een foto met de CASHapp maken van facturen, kas- of pinbonnen waarna deze automatisch geboekt worden. Klant kan overal inloggen en heeft 24/7 inzicht in alle resultaten en informatie, tevens kan de klant zelf facturen maken die automatisch geboekt worden en elektronisch (PDF en UBL) worden verzonden. Ook verkoopfacturen in andere pakketten gemaakt kunnen automatisch geboekt worden. Automatische bankenkoppelingen met ABN AMRO, Rabobank, ING, Knab en bunq.


Onerzoeksbureau GBNED