Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 19-12-2023
Pakket CC-Law
Omschrijving Softwaresysteem voor Juridisch Nederland
Leverancier Clip Consultants BV
Detailinformatie leverancier...
Website CC-Law
Prijsmodel
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen LINUX
NOVELL
Unix (algemeen)
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
- Declaraties en urenregistratie
- Digitaal dossierbeheer
- Financieel / Juridisch
- Practice management software
Branches - Advocatuur
Pakket getest door

Gecertificeerd: N
Door: KPMG EDP Auditors
Een uitgebreid rapport, geschreven door de heer Mathijssen is op te vragen bij Clip Consultants.

 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Modules pakket
On target
Speciale module t.b.v. creditmanagement. Het systeem voorziet in effectiever debiteuren beheer, betere kwaliteitsbewaking, moeiteloze in -en externe communicatie en uitstekende managementinformatie. Software waar u kortom bewezen resultaten mee boekt. On Target bied: Meer structuur in uw debiteurenbeheer zodat de overzichtelijkheid toeneemt, meer efficiencydankzije grotere stransparantie. Uitstaand debiteuren saldo gaat omlaag, betere liquiditeistpositie, verbeterd betalingsgedrag van uw client
CCdict
Een integratie met digitaal dicteersystemen. Dictaten kunnen worden voorzien van het dossiernummer waardoor het sectariaat direct aan slag kan. Plaats, tijd onafhankelijk dicteren. Binnen afzienbare termijn zal ook de spraakherkenning worden toegevoegd.
CRMlaw
CClaw integreert in het pakket van WinRis. De nummer 1 op het gebied van CRM systemen tegen een aantrekkelijke prijs. Aktielijsten, historie, gezamelijke agenda's alsmede volledige historie van uw clienten en prospects. Koppelingen naar en van outlook, word etc.

Profiel pakket
CC-Law is het softwareprogramma voor juridisch Nederland. CC-Law wordt inhouse ontwikkeld en ondersteund door een jong en enthousiast team van medewerkers. De communicatielijnen, zowel intern als met clienten, zijn kort, helder en efficient. Het team van Clip Consultants heeft jarenlange expertise in de advocatuur en weet als geen ander hoe gebruikers geintroduceerd en begeleid dienen te worden. CC-Law beheert alle gegevensstromen binnen uw advocatenkantoor. Het programma is geschikt voor kantoren vanaf 1 t/m 80 fee earners alsmede voor kantoren met meerdere vestigingen. CClaw voldoet aan alle wensen op het gebied van relatiebeheer, Dossierbeheer, urenregistratie en heeft een zeer uitgebreide financiele administratie. Vanuit CC-Law zijn koppelingen mogelijk met o.a. Microsoft Word 2000, Outlook en Excel, CC-Fin (financiele administratie) en Crystal Reports. Met CClaw heeft u een zeer uitgebreid en stabiel pakket in handen.


Onerzoeksbureau GBNED